Ιστορία

Σπουδαία κατορθώματα πέτυχε η ομάδα ποδοσφαίρου του Μενιδίου τις δεκαετίες του '70 και του '80. Είχε ανέβει ως την Α ερασιτεχνική κατηγορία όπου πρωταγωνιστούσε.


Παρακάτω 2 φωτογραφίες στο γήπεδο Μεσολογγίου το 1980. Η Αθλητική Ένωση Μενιδίου έδωσε αγώνα μπαράζ με την Παραβόλα, κέρδισε 1-0 (με γκολ του Χρήστου Α. Πολύζου) και ανέβηκε στην Α ερασιτεχνική κατηγορία.

Φωτογραφία 10ετίας του 1990.


-------------------------------------------------------------------------------------------

Πολύ καλή παρουσία είχε o Αθλητικός Όμιλος Φλωριάδας για περισσότερο από 10ετία στα γήπεδα του τοπικού πρωταθλήματος Άρτας.---------------------------------------------------------------------------------


 ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 

Τη δεκαετία του 1990, γνώρισε μεγάλες δόξες η ομάδα καλαθοσφαίρισης (basketball) του Μενιδίου. Με έδρα το κλειστό Γυμναστήριο Άρτας, πρωταγωνιστούσε στην κατηγορία της. Οι άριστες σχέσεις των παικτών μεταξύ τους, αλλά και με τους προπονητές και τους παράγοντες, δημιουργούσαν κλίμα όπου το παιχνίδι γίνονταν κέφι και διασκέδαση, αφήνοντας ευχάριστες αναμνήσεις σε όλους όσους ασχολήθηκαν τότε. Η ανάγκη για δραστηριοποίηση πάλι σε ομαδικά αθλήματα είναι επιτακτική για το Μενίδι.


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος09 Μαρτίου, 2014

    Περασμένα μεγαλεία! ... και διηγώντας τα ... να περιμένεις μεγαλύτερα κατορθώματα από τη νέα ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή