Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΑΟ Φιλοθέης - ΑΕΜ 1 - 2

Σε ένα πραγματικό ντέρμπυ που τα είχε όλα αποβολές, ένταση, γκολ, η ομάδα του Μενιδίου απέδρασε με τους 3 βαθμούς της νίκης, από μια δύσκολη έδρα. Στο α΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 30΄λεπτό, ο τερματοφύλακας Αθανασίου της Φιλοθέης ανέτρεψε τον Κατσιούλη εκτός περιοχής και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Στο φάουλ που καταλογίστηκε, ο Μπαλαδήμας με εξαιρετική εκτέλεση έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Το ματς, στη συνέχεια ήταν κακό και χρειάστηκε το γκολ των γηπεδούχων στο 59΄λεπτό κι αυτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσίκου για να ανάψει το παιχνίδι. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η ΑΕΜ πίεζε για να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Στο 75΄λεπτό, αποβλήθηκε για τους γηπεδούχος και ο Μπιρμπίλης. Στο 90΄λεπτό ο Μάνθιος με εξαιρετική προσπάθεια πέτυχε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους και η ΑΕΜ απέδρασε από μία δύσκολη έδρα.

"ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, σήμερα το μόνο που μένει είναι οι τρεις βαθμοί, η απόδοσή μας δεν ήταν και πάρα πολύ καλή, θα κοιτάξουμε να το διορθώσουμε στο γήπεδο, συνεχίζουμε" ήταν οι δηλώσεις του Β. Παπαγεωργίου προπονητή της ομάδας του Μενιδίου. Συμπερασματικά η ΑΕΜ δεν είχε καλή απόδοση με αυτή τη νίκη όμως έμεινε μόνη στην 5η θέση της βαθμολογίας περνώντας την Φιλοθέη.

Διαιτητής: Φάντης Π., βοηθοί: Γεωργούλας – Μαζαράκος

ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ (Ν. Παλιάτσος): Αθανασίου, Μερκούρης, Γιαννούλης Δ., Κατσιγιάννης (46΄ Κυριαζής), Μαλέσκος, Γιαννούλης Σ., Ζώης (30΄ Τσίκο), Μπιρμπίλης, Νίκαρης, Καραγιάννης, Βασιλάκος (60΄ Σκαμαντζούρας).
ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ (Β. Παπαγεωργίου): Παπαθανασίου, Καραδήμας, Βαλίλης, Καλαμπούκης, Βανάκας, Κατσούλας, Κατσιούλης, Καλόγηρος (75΄ Μάνθιος), Μόσχος, Μπαλαδήμας, Κορέλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου