Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Μεγάλη νίκη η ΑΕΜ Μενιδίου 1 - 0 τη Δόξα Άρτας

Στο γήπεδο Κομποτίου σήμερα η ΑΕ Μενιδίου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί καθώς επιβλήθηκε της Δόξας Άρτας με 1 - 0.  Το ματς ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με πολλές φάσεις, δυνατά μαρκαρίσματα και με πολύ ένταση. Η ομάδα της ΑΕΜ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και θα μπορούσε να προηγηθεί στο 3΄ με τον Πλεύρη όμως το σουτ που εξαπέλυσε απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
Στο 7΄ ο  Καλογήρος έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς ο Γεροδήμος βρέθηκε σε καλή θέση. Στο 16΄ απείλησε ο Μπαλαδήμας και στο 20΄  ο Κατσιούλης έχασε την ευκαιρία του αγώνα. Έτσι έκλεισε το ημίχρονο. Στο β΄  ημίχρονο, η  ομάδα της Δόξας ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι καθώς έπρεπε να σκοράρει για να περάσει στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Μενιδίου όμως ήταν αυτή που πέτυχε το γκολ με τον Μόσχο στο 65΄ μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Κορέλη. Το σκορ παρέμεινε έτσι μέχρι το τέλος. ''Συγχαρητήρια στα παιδιά.'' ήταν οι λακωνικές δηλώσεις του Β.Παπαγεωργίου προπονητή της ΑΕΜ. Τη Μ.Τετάρτη πλέον ο ημιτελικός σε ουδέτερο γήπεδο με την ομάδα του Σκουφά Κομποτίου.
Η Σύνθεση της ΑΕΜ:(Παπαθανασίου, Στασινός, Βαλίλης, Καλαμπούκης, Βανάκας, Κατσούλας, Πλεύρης (50' Μόσχος), Καλόγηρος (83' Νούσιας), Κατσιούλης (78' Μάνθας), Μπαλαδήμας, Κορέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου