Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Δύσκολη νίκη για το Μενίδι, ισοπαλία για τη Φλωριάδα (17-10-2015)


Σε ένα μέτριο αγώνα το Μενίδι κέρδισε τον Άγιο Σπυρίδωνα, στο πρώτο αγώνα στο γήπεδο Μενιδίου, με 1-0. Η Φλωριάδα ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Προοδευτική Γραμμενίτσας.

Μετά από 20 χρόνια η Αθλητική Ένωση Μενιδίου επέστρεψε στο σπίτι της. Φιλοξένησε στο Δημοτικό γήπεδο την ομάδα του Παναγροτικού Αγ. Σπυρίδωνα. Η Α.Ε.Μ μπήκε δυνατά στον αγώνα και άρχισε να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες στο Α΄ μέρος. Ωστόσο η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα και αυτό δημιουργούσε άγχος στους παίχτες του Μενιδίου. Το ίδιο μοτίβο και στο β’ μέρος με την ΑΕΜ να δημιουργεί και την ομάδα του Α. Σπυρίδωνα να αμύνεται μαζικά στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάστηκε μια κεφαλιά ψαράκι του Μπούρα στις καθυστερήσεις του αγώνα για να πάρει το τρίποντο η ΑΕΜ. Ο κόσμος στο γήπεδο Μενιδίου έδωσε βροντερό παρόν και δημιούργησε μια ωραία ατμόσφαιρα.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΜ. Παπαθανασίου, Κακιώνης, Στασινός (36΄Κατσούλας), Μπούρας, Καλαμπούκης, Καλπακούλας, Κατσιούλης, Μπαλαδήμας Λ., Δράκος (55΄Μόσχος), Σταμούλης, Τζαλοκώστας.

Παναγροτικός: Λάζαρος, Κοντογιάννης, Στέργιος, Πλατσιούκας, Καραβασιλείου, Λαϊνάς, Νταλάκας, Χαλάστρας, Κολιός, Γκίκας (87΄Ντούλας), Λάζαρος Π.(63΄Γεπόνας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου