Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΑΕ Μενιδίου - Ρακούν 7-0 (23-1-2016)

Η ΑΕ Μενιδίου κέρδισε εύκολα την ομάδα των Ρακούν με σκορ 7-0. Ο ΑΟ Φλωριάδας κέρδισε (εκτός έδρας) τον ΑΟ Φιλοθέης με 2-0.



Σε ένα παιχνίδι που δεν επιδέχεται κριτική καθώς η ανωτερότητα της ομάδας του Μενιδίου ήταν εμφανής, η ΑΕΜ πήρε εύκολα τους 3 βαθμούς της νίκης.
Οι 3 νέοι παίχτες που ενσωματώθηκαν στην ομάδα φάνηκε να αφομοιώνουν πλήρως τις οδηγίες του Βασίλη Παπαγεωργίου και να μπαίνουν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας.
Οι φάσεις του αγώνα:
15΄Γύρισμα του Τσαλοκώστα Κ. στον Τσαλοκώστα Α. αυτός μόνος απέναντι από τον Κίτσο κάνει το 1-0.
21΄Τσαλοκώστας Α., σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, γκολ, 2-0.
29΄ Μονοκόμματο σουτ στην κίνηση ο Κορέλης 5 μέτρα έξω από την περιοχή, γκολ, 3-0.
50΄ Ο Τσαλοκώστας Α. πάλι με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα 4-0.
60΄Σουτ του Κορέλη από κοντά, γκολ, 5-0.
62΄Ο Κορέλης αμαρκάριστος στη μεγάλη περιοχή σουτάρει, γκολ, 6-0.
78΄Ατομική ενέργεια του Μπαλαδήμα και υπέροχο σουτ με το αριστερό η μπάλα στο Γ γκολ, 7-0.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή στην ομάδα του Μενιδίου έξι αδελφών, οι αδελφοί Τσαλοκώστα, οι αδελφοί Μπαλαδήμα και οι αδελφοί Στασινού.
Ο κόσμος της ομάδας του Μενιδίου ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά καθώς σε ένα εύκολο παιχνίδι και μετά από την ήττα της προηγμένης αγωνιστικής γέμισε τις κερκίδες του γηπέδου. Φαίνεται πως η προσπάθεια της διοίκησης που σε χαλεπούς καιρούς ενισχύει την ομάδα πιάνουν τόπο.
Δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΜ Β. Παπαγεωργίου: Σήμερα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, τα νέα παιδιά που ήρθαν μας βοήθησαν αρκετά, έχουμε δύσκολη συνέχεια μπροστά μας, συνεχίζουμε.

ΑΕ Μενιδίου: Νάκος, Στασινός Λ., Βαλίλης, Καλαμπούκης, Βανάκας(60΄Στασινός Β.), Καλπακούλας (46΄Μπαλαδήμας Ι.), Μπαλαδήμας Λ., Καλόγηρος, Τσαλοκώστας Α.(52΄Γιώτης), Τσαλοκώστας Κ., Κορέλης.
ΑΣ Ρακούν: Κίτσος, Δράκος(75 Καλόγηρος), Δήμος, Σχισμένος, Θεοδωρής, Άρτεμης, Γεωργούλας, Μακρής Σ., Μπαϊρακτάρης, Σακκάς, Μακρής Α.(63΄Μόσιαλος Θ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου