Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΑΕ Μενιδίου - ΑΟ Γέφυρας 4-0

Βίντεο: Χρήστος Αλεξόπουλος 
Στην 24η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Άρτας (2-3-2016) η ΑΕ Μενιδίου κέρδισε τον ΑΟ Γέφυρας με 3-0 και ο ΑΟ Φλωριάδας ηττήθηκε (εκτός έδρας) από τον Σκουφά Κομποτίου με 3-0. Βαθμολογία

Ένα παιχνίδι με δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγο τις βροχής η ομάδα του Μενιδίου κατάφερε να κερδίσει τη νεανική ομάδα της Γέφυρας, με σκορ 4-0.
Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της ΑΕΜ και δεν είναι υπερβολή ότι ο τερματοφύλακας Νάκος πέρασε απαρατήρητος σε όλο τον αγώνα.
Οι φάσες του αγώνα:
Έξυπνος συνδυασμός Τσαλοκώστα Κ. και Καλπακούλα ο τελευταίος μόνος με τον τερματοφύλακα σουτάρει άουτ.
Δυνατό σουτ του Μπαλαδήμα η μπάλα στα σώματα των αμυντικών.
Εκπληκτική ενέργεια των παιχτών του Μενιδίου, ο Μπαλαδήμας βγαίνει μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα και σκοράρει 1-0.
23΄ Έξυπνο σουτ του Τσαλοκώστα Α., αποκρούει ο Σεϊμένης με υπερένταση.
50΄ Υπέροχη προσπάθεια του Καλπακούλα, μετά από εναλλαγή της μπάλας με τον Τσαλοκώστα Κ., αυτός μόνος απέναντι από τον Σεϊμένη πλασάρει, αποκρούει ο τερματοφύλακας.
58΄ Εκτέλεση κόρνερ ο Καλπακούλας, κεφαλιά ο Βανάκας 2-0.
82΄ Στην κόντρα η ομάδα του Μενιδίου, ο Τσαλοκώστας Κ. μόνος με τον Σεϊτάνη, τον περνάει και αφήνει τον Μπαλαδήμα να χρηστεί σκόρερ γκολ 3-0.
92΄ Ο Τσαλοκώστας Κ. πασάρει στον Τσαλοκλώστα Α. αυτός με δυνατό σουτ κάνει το τελικό 4-0.

Συνθέσεις:
ΑΕ Μενιδίου: Νάκος, Στασινός, Βαλίλης, Μπούντζας, Καλαμπούκης (46΄Βανάκας), Καλπακούλας, Μπαλαδήμας Λ., Καλόγηρος (46΄Κατσούλας), Τσαλοκώστας Α. Τσαλοκώστας Κ., Κορέλης (72΄Γιώτης).
ΑΟ Γέφυρα: Σεϊμένης, Μάστορας, Χεμπέτζα, Βασιλείου, Βάτζος, Κωνσταντάρας(75΄Κατσάνος), Μερκούρης(67΄Ναστούλης), Τσέτσος(82΄Μάνθος), Δημητρίου, Παούρης, Μπιλιάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου