Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΑΕ Μενιδίου - ΑΟ Νεοχωρίου 4-0

Βίντεο: Χρήστος Αλεξόπουλος 
Η ΑΕ Μενιδίου κέρδισε άνετα τον Αχιλλέα Νεοχωρίου με 4-0, στο ντέρμπι για την 4η θέση της Α ΕΠΣ Άρτας (12-3-2016). Ο ΑΟ Φλωριάδας ηττήθηκε εκτός έδρας με 4-0 από την ΑΕ Μέλισσας.
Μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, η ΑΕ Μενιδίου επέστρεψε στις νίκες και κατάφερε να επικρατήσει καθάρα του Αχιλλέα Νεοχωρίου με το εμφατικό 4-0. Το ματς ήταν κομβικό και για τις δύο ομάδες καθώς ο Αχιλλέας είχε πλησιάσει την ΑΕΜ στο ένα βαθμό στη μάχη που δίνουν για την είσοδο στα μπαράζ ανόδου και την 4η θέση της Α ΕΠΣ Άρτας.
Η ασταμάτητη βροχή δεν δημιούργησε κατάλληλες συνθήκες για ποιοτικό ποδόσφαιρο στο γήπεδο του Μενιδίου και δυσκόλεψε τις ενέργειες των παικτών των δύο ομάδων.
Οι φάσεις του αγώνα:
Ο Γεωργάκης από μακριά απειλεί με σουτ , η μπάλα άουτ .
10΄ Ο Τσαλοκώστας Α., σε πλεονεκτική θέση, σουτ άουτ.
26΄ Μπαλαδήμας με υπέροχη μπαλιά βγάζει τον Τσαλοκώστα Α. μόνο απέναντι στον τερματοφύλακα, ο Αλεξίου έξω από την περιοχή βρίσκει τη μπάλα με το χέρι και αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Μπαλαδήμας , η μπάλα σύριζα στο δεξί δοκάρι του Κόπανου που πήρε τη θέση του Κωσταδήμα.
29΄ Ο Κορέλης με ωραία ενέργεια από αριστερά πλασάρει και κάνει το 1-0.
32΄ Η ομάδα του Μενιδίου διαμαρτύρεται για ανατροπή του Τσαλοκώστα Κ. ζητώντας πέναλτι, ο διαιτητής Κωστούλας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
41΄ Εκτέλεση κόρνερ του Καλπακούλα, ο Τσαλοκώστας Κ. πιάνει την κεφαλιά, γκολ 2-0.
48΄ Ο Τσαλοκώστας Α., βρίσκει τον Καλπακούλα ο οποίος από κοντά δεν καταφέρνει να σκοράρει.
60΄ Ο Τσαλοκώστας Κ. βρίσκει τον Κορέλη ο οποίος από πλάγια αριστερά σουτάρει άουτ.
74΄ Δυνατό σουτ του Καλόγηρου, ο Κόπανος με υπερένταση και δεύτερη προσπάθεια συγκρατεί τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.
83΄ Σέντρα του Τσαλοκώστα Κ., κεφαλιά ο Κορέλης 3-0.
89΄ Εκτέλεση φάουλ του Μπαλαδήμα πιάνει την κεφαλιά ο Τσαλοκώστας Κ., γκολ 4-0.
Συνθέσεις:
ΑΕ Μενιδίου: Νάκος, Στασινός Λ., Βαλίλης, Καλαμπούκης, Μπουντζας, Κατσούλας, Τσαλοκώστας Α.(70΄Καλόγηρος), Καλπακούλας, Τσαλοκώστας Κ.(89΄Στασινός Β. ), Μπαλαδήμας, Κορέλης(82΄Βανάκας).
Αχιλλέας Νεοχωρίου: Αλεξίου, Τριαντάφυλλος, Τσώλης, Σκάρας, Κατερός(46΄Ευαγγελινός), Καραγιάννης, Γεωργάκης, Κωσταδήμας(Κόπανος), Γιάννενας, Ντανάι, Δήμος(65΄Κολιογιάννης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου