Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΑΕ Κιρκιζατών Πλησιών - ΑΕΜ 0-2

Βίντεο: Χρήστος Αλεξόπουλος 
Με νίκη 0-2, εκτός έδρας, συνέχισε η ΑΕ Μενιδίου απέναντι στην ΑΕ Κιρκιζατών Πλησιών. Ο ΑΟ Φλωριάδας κέδρισε με 3-0 τον Παναγροτικό Αγίου Σπυρίδωνα.



Περιγραφή αγώνα της ΑΕ Μενιδίου

Στο πρώτο τέταρτο είχαμε ένα παιχνίδι κέντρου, με την ΑΕΚΠ να στέκεται καλά απέναντι σε μία ομάδα που έχει στόχο τα play-off, χωρίς όμως να απειλεί. Από την άλλη πλευρά το Μενίδι μόλις έπαιρνε την μπάλα δημιουργούσε προϋποθέσεις για γκολ και είχε δύο σουτ που εξουδετέρωσε ο πολύ καλός σήμερα Παπαθανασίου. Στο 18' όμως από ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Βλάχας από τα δεξιά, οι αμυντικοί έδιωξαν τη μπάλα προς το σημείο του πέναλτι και ο Κακιώνης την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Στο 20' με ωραία διπλή απόκρουση ο Παπαθανασίου αποσόβησε το 0-2. Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες στο 43' πέτυχαν τελικά το 0-2, όταν ο Τσιγαρίδας πήρε την μπάλα μετά από προσπάθεια του Κουρέλη και από θέση τετ-α-τετ με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 45' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι όταν ο Qyra με σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι.
Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και το Μενίδι να χάνει δύο καλές ευκαιρίες για να πετύχει ένα τρίτο γκολ ενώ είχε και δοκάρι με κεφαλιά του Νούσια μετά από κόρνερ. Η ΑΕ Κιρκιζατών/Πλησιών απείλησε με δύο καλές εκτελέσεις φάουλ του Σερέτη που δεν είχαν όμως θετική κατάληξη.
Διαιτητής: Τσιώρης Παναγιώτης  Βοηθοί: Δραγατάκης Γιώργος - Κυριακού Χρήστος
ΑΕ Κιρκιζατών/Πλησιών (Θεμελής): Παπαθανασίου, Κοντογιάννης, Τζιανούμης (29' Μπαλάφας), Διαμάντης, Γεωργακόπουλος, Hajdari E. (46' Μπόκος), Βάντζος (32' Σίμος), Qyra, Κωλέτσος, Σερέτης, Χαϊντάρι
ΑΕ Μενιδίου (Παπαγεωργίου): Αλεξίου, Τριαντάφυλλος, Μπούντζας, Βαλίλης, Στασινός, Δήμος Λ. (54' Νούσιας), Κατσούλας, Κακιώνης, Κουρέλης, Βλάχας, Τσιγαρίδας
----------------------------------------------------------
Περιγραφή αγώνα του ΑΟ Φλωριάδας
Πρωταγωνιστής στο σημερινό παιχνίδι για την ομάδα της Φλωριάδας, ο Κώστας Μπαλάφας, ο οποίος με δύο τέρματα, έδειξε το δρόμο στην ομάδα του για τη νίκη. Αρχικά, στο 38ο λεπτό άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο μισό, οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά ανεβασμένοι, και μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης είχαν τελειώσει το παιχνίδι. Στο 50', ο Μπαλάφας εκμεταλλεύτηκε κόρνερ του Μαργαρίτη, και με κεφαλιά έγραψε το 2-0, ενώ μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο Καλαμπούκης σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ, γράφοντας με φοβερό σουτ εκτός περιοχής που κατέληξε στο "παραθυράκι" του Λάζαρου, το τελικό 3-0. Ο Άγιος Σπυρίδωνας, δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα τη Φλωριάδα, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που είχαν κάποιες φάσεις, με καλύτερη ένα σουτ του Μάρκου που έφυγε λίγο άουτ. Με τη νίκη αυτή η Φλωριάδα παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Παναγροτικός παρέμεινε όγδοος με 15 βαθμούς.
Διαιτητής : Αθανασίου Μπάμπης  Βοηθοί : Σαρλής Δημήτρης - Τριάντης Ευστάθιος
ΑΟ Φλωριάδας (Χρήστου) : Μπακόλας, Χρήστου, Καλαμπούκης (75' Παπακίτσος), Λάκκας, Βασιλάκης, Μαργαρίτης, Δράκος (60' Μάρκος), Νικοπολίδης, Μήτσιος, Μπαλάφας, Αντωνίου (71' Δήμος)
Παναγροτικός Αγ. Σπυρίδωνα (Κοσμάς) : Λάζαρος, Θεοδώρου, Τσώλης (73' Δημογιάννης), Κατέρος, Θάνος, Νταλάκας, Νάκος, Στέργιος, Χαλάστρας, Δήμος, Κωλέτσος (46' Σακαγιάννης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου