Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Δόξα Άρτας - ΑΕ Μενιδίου 0-1

Βίντεο: Χρήστος Αλεξόπουλος. 
Στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α ΕΠΣ Άρτας, η ΑΕ Μενιδίου κέρδισε με 1-0 (εκτός έδρας) τη Δόξα Άρτας και ο ΑΟ Φλωριάδας κέρδισε 2-0 (εντός έδρας) την ΑΕ Ξηροβουνίου.


Περιγραφή του αγώνα της ΑΕΜ

Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες δε δημιούργησαν πολλές φάσεις, με τη Δόξα να έχει περισσότερη ώρα την κατοχή, όμως το Μενίδι να είναι σωστά διαβασμένο, και να κυνηγά τις κόντρα επιθέσεις με τους γρήγορους Δήμο, Τσιγαρίδα και Κουρέλη. Δόξα και Μενίδι είχαν από μία καλή φάση στο πρώτο μισό, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν πρώτοι με το Βλάχα να σουτάρει στο 25', όμως το Μαλαμή να βγάζει εντυπωσιακά. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 33', με το Βασιλάκη να σουτάρει από το ύψος της περιοχής, λίγο έξω από την εστία του Αλεξίου.

Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 48', η Δόξα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκε ο Στέργιος με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το αριθμητικό του πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκε άμεσα το Μενίδι, καθώς τρία λεπτά μετά, ο Κουρέλης, έγινε έπειτα από κόντρα κάτοχος της μπάλας και μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, με το πλασέ του να μην μπορεί να αποκρούσει ο Μαλαμής παρά την προσπάθειά του, με την μπάλα να καταλήγει στα πλαϊνά δίχτυα, για το 0-1. Οι γηπεδούχοι, παρ' ότι με δέκα παίχτες, εξακολούθησαν να έχουν την κατοχή, μέχρι το τέλος του αγώνα προσπαθώντας να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας κάποια σουτ του Μπασιούκα που πέρασαν ανεκμετάλλευτα, καθώς και ένα του Ζήση που αποσόβησε ο Αλεξίου. Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους, έβγαιναν στην κόντρα με προϋποθέσεις, όμως δεν τελείωναν καλά τις φάσεις, με μόνη απειλητική στιγμή, ένα σουτ του νεαρού Βασίλα που έφυγε άουτ. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού η Δόξα αγωνίστηκε με 9 παίχτες λόγω αποβολής του Βασιλάκη, με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής : Κουτσιαύτης Αριστομένης Βοηθοί : Μπουντούρης Γιάννης - Σιατής Κων/νος

Δόξα Άρτας (Σιαπέρας-Γεωργίου) : Μαλαμής, Βελαέτης (86' Μπιλιάλης), Παπαγιάννης, Αράπης, Στέργιος, Ζήσης, Βασιλάκης, Στασινούλας, Σπύρου (12' λ.τρ. Καλόγηρος), Μπασιούκας, Πολύζος (71' Παπαχρήστος)

ΑΕ Μενιδίου (Παπαγεωργίου) : Αλεξίου, Τριαντάφυλλος (77' Νούσιας), Βαλίλης, Μπούρας, Μπούντζας, Βασίλας, Δήμος, Κακιώνης, Τσιγαρίδας (67' Κατσούλας), Βλάχας (74' Στασινός), Κουρέλης

****************************

Περιγραφή του αγώνα του ΑΟΦ

Η ΑΕΞ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες με τον Δόση και τον Κυριαζή, με τον Μπακόλα να μην τους αφήνει να σκοράρουν. Στη συνέχεια η Φλωριάδα ισορρόπησε και μάλιστα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 42', όταν μετά από σέντρα του Αντωνίου ο Παπακίτσος με ανάποδο ψαλίδι έκανε το 1-0.

Το β' ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν με τον Δόση και τον Μπακόλα να κρατά ανέπαφη την εστία του για τρίτο σερί παιχνίδι. Στο 67' ο Μήτσιος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και μόνος του απέναντι στον Τσάϊμο πέτυχε το 2-0. Στο 78' ο Πλακιάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα η ΑΕ Ξηροβουνίου να ολοκληρώσει τον αγώνα με δέκα παίκτες.

Διαιτητής: Κωστούλας Αριστοτέλης Βοηθοί: Σαρλής Χρήστος - Κυριακού Χρήστος

ΑΟ Φλωριάδας (Χρήστου): Μπακόλας, Χρήστου, Λάκκας, Βασιλάκης, Καλαμπούκης, Παπακίτσος (81' Νάσιος), Μαργαρίτης, Νικοπολίδης (89' Κατσαρός), Αντωνίου, Μπαλάφας, Μήτσιος (82' Τσούμαλης)

ΑΕ Ξηροβουνίου (Καρράς): Τσάϊμος, Δόσης Ανδρ. (46' Παλιάτσος), Καλιακάτσος, Πλακιάς, Κοσταντίνι, Νάστος, Γεωργατσέλος, Βίτσιος, Ανυφαντής, Κυριαζής (60' Τζούκας), Δόσης Αρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου