Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΑΕ Μενιδίου - Ηρόδοτος Καλογερικού 2-0

Βίντεο: Χρήστος Αλεξόπουλος. 
Στην 16η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Άρτας η ΑΕ Μενιδίου κέρδισε με 2-0 τον Ηρόδοτο Καλογερικού και ο ΑΟ Φλωριάδας κέρδισε 3-0 (χωρίς αγώνα) την Αναγέννηση Άρτας.

Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, η ΑΕ Μενιδίου επικράτησε του Καλογερικού με 2-0.

Το ματς δε διακρίθηκε για την ποιότητά του, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στο γήπεδο και να απειλούν σε 3-4 περιπτώσεις, με το Σιώζο όμως να αντιδρά σε όλες θετικά, αποσοβώντας τον κίνδυνο. Το ίδιο δε συνέβη και στο 16ο λεπτό, όταν ο Γεωργατσέλος επιχείρησε κάτι σαν σουτ λίγο κάτω από το κέντρο, με τον τερματοφύλακα του Ηροδότου να κάνει πολύ κακή εκτίμηση της μπάλας, η οποία έσκασε στο βαρύ αγωνιστικό χώρο, και κατέληξε από το πουθενά στα δίχτυα της εστίας του, για το 1-0. Στο 20ο λεπτό, ο Τσιγαρίδας έσπασε δυνατά την μπάλα από τα δεξιά, με τον Κακιώνη να μην μπαίνει δυνατά στη φάση, πλασάροντας άστοχα σε κενό τέρμα. Ο Ηρόδοτος με νέο προπονητή στον πάγκο (μπήκε και αλλαγή στο 24') δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τις προσπάθειές του, φτάνοντας στην αντίπαλη εστία χωρίς αντίκρυσμα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι βρήκαν νωρίς το δεύτερο γκολ, που κλείδωσε τη νίκη, με το Γεωργατσέλο να κάνει το γύρισμα μες την περιοχή, και τον Κατσούλα, λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, να σιγουρεύει το γκολ για το τελικό 2-0. Ο Ηρόδοτος δεν μπόρεσε να αντιδράσει, απειλώντας ανορθόδοξα, μόνο με κάποια πολύ μακρινά σουτ, με το Μενίδι να κρατά σχετικά εύκολα το υπέρ του σκορ.

Διαιτητής : Τσιώρης Παναγιώτης Βοηθοί : Πολύζος Κώστας - Κοσίνας Βαγγέλης

ΑΕ Μενιδίου (Παπαγεωργίου) : Αλεξίου, Τριαντάφυλλος, Βαλίλης, Μπούρας, Κατσούλας, Γεωργατσέλος (87' Ρεβίθης), Κακιώνης, Βασίλας, Τσιγαρίδας, Βλάχας (69' Νούσιας), Δήμος (89' Καναρας)

Ηρόδοτος Καλογερικού (Παύλου) : Σιώζος, Χουλιάρας Α., Χουλιάρας Ν. (24' Παύλου), Νίκου Γ., Hebeja, Γκανάρας, Σάκκουλας, Παναγιώτου, Δημητρίου (46' Νίκου Β.), Ιωάννου, Σιόζος (85' Ρώσσος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου