Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΑΟ Φιλοθέης - ΑΕ Μενιδίου 0-0

Βίντεο: Χρήστος Αλεξόπουλος. 
Η ΑΕ Μενιδίου ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον ΑΟ Φιλοθέης και ο ΑΟ Φλωριάδας κέρδισε με 3-1 τον Αχιλέα Νεοχωρίου στην 29η (προτελευταία) αγωνιστική της Α ΕΠΣ Άρτας.

Περιγραφή αγώνα της ΑΕΜ

Στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο της Φιλοθέης είχαμε ένα δυνατό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση. Στο α' ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι, με τον Δήμο με ωραίο τακουνάκι να πατάει στον Θωμά Βασίλα, με τον Κατσούλα να βρίσκει με τα ακροδάχτυλα τη μπάλα στο σουτ του νεαρού μέσου και με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού να καταφέρνει να αποσοβήσει το γκολ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Βέλεγκα, όταν σε βαθιά μπαλιά από την άμυνα, ο επιθετικός της Φιλοθέης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πάτησαν περισσότερες φορές την αντίπαλη περιοχή αλλά δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα της Φιλοθέης, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής: Δραγατάκης Γιώργος Βοηθοί: Τράμπας Θωμάς - Παπανίκος Βαγγέλης

ΑΟ Φιλοθέης (Παλιάτσος): Κατσούλας, Γόγαλης, Νάσκαρης (46' Παπαευθυμίου), Γιαννούλης Σ., Μπασιάκος, Βασιλάκος, Τριαντάφυλλος, Καραγιάννης, Βέλεγκας (46' Παπαγιάννης), Καλεύρας, Κατσιγιάννης (46' Ζώης Θ.)

ΑΕ Μενιδίου (Παπαϊωάννου): Αλεξίου, Τριαντάφυλλος (76' Στασινός), Μπούρας, Κατσούλας, Βαλίλης, Κακιώνης, Βασίλας Θ. (67' Μανθιός), Γεωργατσέλος (80' Ρεβίθης), Δήμος, Βλάχας, Κορέλης

***********************************

Περιγραφή αγώνα του ΑΟΦ


Στο 11ο λεπτό μετά από προσωπική ενέργεια του Νικολαΐδη, η μπάλα έφτασε στον Μήτσιο, ο οποίος με την σειρά του τροφοδότησε τον Αντωνίου στο σημείο του πέναλτι, με τον εξτρέμ της Φλωριάδας να σκοράρει το 1-0. Στο 24' ο Μαργαρίτης σέντραρε, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής κ. Μάνος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Μήτσιος που ανέλαβε να το εκτελέσει ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 2-0. Στο 30' από κόρνερ του Μαργαρίτη και κεφαλιά του Χρήστου η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλά σουτ με τον Νικοπολίδη και τον Κατσαρό αντίστοιχα, το πρώτο έφυγε λίγο άουτ, ενώ το άλλο το απέκρουσε ο Κόπανος. Στο 40' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Τολιάκης μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά (36', 40') είδε δύο κίτρινες κάρτες.

Στην επανάληψη, αν και με παίκτη λιγότερο οι παίκτες του Αχιλλέα κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1. Στο 52' από μακρινό φάουλ και κεφαλιά πάσα στο δεύτερο δοκάρι, ο Βούλγαρης με νέα κεφαλιά έκανε το 2-1. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και έχασαν δύο κλασσικές ευκαιρίες με τον Μήτσιο. Τελικά στο 65' από σέντρα του Χρήστου, ο Πέτσας με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3-1, δίνοντας ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του και κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη των γηπεδούχων.

Διαιτητής: Μάνος Δημήτρης Βοηθοί: Γκόκα Κατερίνα - Νούσιας Οδυσσέας

ΑΟ Φλωριάδας (Χρήστου): Μπακόλας, Χρήστου, Πέτσας, Βασιλάκης, Νικολαΐδης (70' Μπάχα), Καλαμπούκης (80' Μάρκος), Κατσαρός (67' Νταλάκας), Νικοπολίδης, Αντωνίου, Μαργαρίτης, Μήτσιος

Αχιλλέας Νεοχωρίου (Παπαχρήστος): Κόπανος, Γιαννούλης, Τολιάκης, Σκάρας, Cela, Παππάς, Stoja (75' Ράπτης), Βούλγαρης, Νάτσιος Δ. (61' Πάνος), Κωσταδήμας, Νάτσιος Χ. (78' Κοστρένι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου