Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΑΕ Μενιδίου - ΑΟ Φλωριάδας 1-3

Βίντεο: Χρήστος Αλεξόπουλος. 
Η ΑΕ Μενιδίου ηττήθηκε με 1-3 από τον ΑΟ Φλωριάδας και ο Σκουφάς Κομποτίου κέρδισε με 0-4 τη Δόξα Άρτας, στην 3η αγωνιστική Α ΕΠΣ Άρτας, για τους αγώνες ανόδου.
Περιγραφή αγώνα

Σημαντική νίκη για τη Φλωριάδα, που πέρασε και από την έδρα του Μενιδίου, και παραμένει στο κυνήγι του Σκουφά, που είναι πρωτοπόρος. Οι γηπεδούχοι, που παρουσίασαν ένα αρκετά νεανικό σύνολο, στάθηκαν πολύ καλά στο γήπεδο, και είχαν μάλιστα την πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού, στο 5', με τον Κακιώνη να σουτάρει λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν στην πρώτη τους φάση να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν στο 7ο λεπτό, από σέντρα του Αντωνίου, ο Μήτσιος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, και έγραψε το 0-1. Μετά το γκολ, η Φλωριάδα πίεσε για δεύτερο γκολ, με τον Πέτσα να κόβεται στο 14' την τελευταία στιγμή, μετά από φάουλ του Μαργαρίτη. Στο 24ο λεπτό, από σέντρα του Νικοπολίδη, ο Μπαλάφας πήρε την κεφαλιά, όμως ο Αλεξίου με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού έδιωξε, και ο Μαργαρίτης στην επαναφορά σούταρε άουτ. Τρία λεπτά μετά, ο Μανθιός έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς, όμως το σουτ του κοντραρίστηκε και ο Κανταρέλης μπλόκαρε εύκολα. Η Φλωριάδα έχασε δύο ακόμη ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα, με τους Αντωνίου και Νικοπολίδη, να σουτάρουν αδύναμα και να νικιούνται από τον Αλεξίου. Οι γηπεδούχοι μάλιστα, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, σόκαραν τους αντιπάλους τους, όταν οι Τριαντάφυλλος και Βλάχας συνεργάστηκαν ωραία, και πέρασαν στο Δήμο, που στο ένας με έναν απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, και πλάσαρε για το 1-1.

Στην επανάληψη, η ΑΕΜ λίγο έλειψε να πάρει κεφάλι στο σκορ στα πρώτα λεπτά, όταν ο Μανθιός έγινε κάτοχος της μπάλας σε πολύ πλεονεκτική θέση, όμως το τελείωμά του δεν ήταν το καλύτερο και ο Κανταρέλης έδιωξε. Σο επόμενο λεπτό τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Μπαλάφα σε πρώτο χρόνο και τον Κατσαρό σε δεύτερο, αν σημαδεύουν με το κεφάλι το οριζόντιο δοκάρι του Αλεξίου, που σε τρίτο χρόνο μπλόκαρε. Η Φλωριάδα ανέβασε την πίεσή της, και στο 54ο λεπτό, κεφαλιά του Κατσαρού σταμάτησε πάνω στη γραμμή ο Τριαντάφυλλος. Στο 60ο λεπτό, ο Μαργαρίτης σούταρε λίγο άουτ, για να φτάσουμε ένα λεπτό μετά στο 1-2, όταν οι φιλοξενούμενοι γύρισαν με υπομονή την μπάλα, που κατέληξε σε πλεονεκτική θέση στο Μήτσιο στην περιοχή, που με αριστερό σουτ νίκησε τον Αλεξίου. Στο 72ο λεπτό, η Φλωριάδα κλείδωσε τη νίκη, όταν ο Μπαλάφας βρήκε με ωραία μπαλιά τον Αντωνίου, κι αυτός με διαγώνιο σουτ έγραψε το τελικό 1-3, με το παιχνίδι να μην παρουσιάζει κάτι άλλο αξιόλογο στον υπολειπόμενο χρόνο.

Διαιτητής : Κωστούλας Αριστοτέλης Βοηθοί : Νίκου Θοδωρής - Παπαμιχαήλ Αποστόλης

ΑΕ Μενιδίου (Παπαιωάννου) : Αλεξίου, Στασινός, Κακιώνης, Βαλίλης (75' Δάσκαλος), Κατσούλας, Βασίλας Θ., Μανθιός, Ρεβίθης (63' Λούκα), Δήμος (83' Καναράς), Βλάχας, Τριαντάφυλλος

ΑΟ Φλωριάδα (Χρήστου) : Κανταρέλης, Χρήστου, Κατσαρός (64' Μάρκος), Βασιλάκης, Πέτσας (77' Σταμούλης), Μαργαρίτης, Νικολαϊδης, Νικοπολίδης, Μήτσιος, Μπαλάφας (83' Μπάχα), Αντωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου