Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

ΑΟ Φλωριάδας - ΑΕ Μενιδίου 5-0

Βίντεο: Χρήστος Αλεξόπουλος. 
Με 5-0 κέρδισε ο ΑΟ Φλωριάδας την ΑΕ Μενιδίου στην 8η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Άρτας. Βαθμολογία

Με 5-0 κέρδισε ο ΑΟ Φλωριάδας την ΑΕ Μενιδίου στην 8η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Άρτας. Βαθμολογία
Περιγραφή του αγώνα

Μόνη πρώτη με το απόλυτο των νικών συνεχίζει η Φλωριάδα, που δε δυσκολεύτηκε να επιβληθεί της ΑΕ Μενιδίου, με σκορ 5-0. Από τη μεριά της η ομάδα του Μενιδίου, πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών, και βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς. Στο σημερινό ματς, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ επιθετικά στο παιχνίδι, και απείλησαν μόλις στο 6' με ωραίο σουτ του Νικοπολίδη. Τελικά, πήραν κεφάλι στο σκορ στο 10', όταν από ενέργεια του Αντωνίου και δυνατό σουτ, ο Μπόλης απόκρουσε ασθενώς και ο Τσίρος, στην πρώτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα, πήρε το ριμπάουντ και από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει με τον Αντωνίου να ανατρέπεται, λίγα λεπτά μετά, και να κερδίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νικοπολίδης, που νίκησε τον Μπόλη για το 2-0. Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε κάπως, με την ΑΕ Μενιδίου να προσπαθεί να δημιουργήσει επιθετικά χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους είχαν την κατοχή, ψάχνοντας χώρους να πετύχουν και τρίτο γκολ, κάτι που κατάφεραν λίγο πριν φύγει το 45λεπτο. Σπύρου, Μαργαρίτης και Αντωνίου έκρυψαν την μπάλα, με τον τελευταίο να γυρίζει παράλληλα, και τον Τσίρο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας ένα πραγματικά εξαιρετικό ομαδικό τέρμα.

Σο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας, βρίσκοντας πολλούς χώρους από τα πλάγια και δημιουργώντας φάσεις, έχοντας και κάποια καλά μακρινά σουτ με τους Σπύρου και Κατσαρό. Στο 72ο λεπτό, ο Βλάχας βρήκε κάθετα το Μήτσιο, ο οποίος πλάσαρε ψύχραιμα τον εξερχόμενο Μπόλη, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 4-0. Στο 80ο λεπτό, ο Σπύρου κινήθηκε στην περιοχή και σούταρε δυνατά, με τον Μπόλη να βγάζει με τα πόδια σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν την κόντρα επίθεση για να πετύχουν το γκολ της τιμής, όμως δεν τα κατάφεραν, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, οι δύο στόπερ της Φλωριάδας συνδυάστηκαν, για το τελικό 5-0. Συγκεκριμένα, ο Βασιλάκης έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από στημένη φάση από τα δεξιά, κινήθηκε ωραία πάνω στη γραμμή, και έσπασε την μπάλα παράλληλα στον Κακάβα, που πλάσαρε από κοντά, πετυχαίνοντας γκολ για δεύτερο σερί ματς.

Διαιτητής : Τσιώρης Παναγιώτης Βοηθοί : Παπανίκος Βαγγέλης - Στούπας Παύλος

ΑΟ Φλωριάδας (Χρήστου) : Μπακόλας (72' Μπίζας), Καλαμπούκης, Αποστόλου, Κακάβας, Βασιλάκης, Κατσαρός, Τσίρος (72' Δήμος), Νικοπολίδης (63' Μήτσιος), Σπύρου, Μαργαρίτης, Αντωνίου (63' Βλάχας)

ΑΕ Μενιδίου (Νίκου) : Μπόλης, Μαλτέζος, Νούσιας (46' Οικονόμου), Κασελούρης, Καλαμπούκης, Στασινός, Θανάσης, Κάλλιας, Γείτονας (78' Φουρκιώτης), Τσουλουφίδης (46' Κολιούλης), Τσιάπαλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου