Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΑΕ Μενιδίου - ΑΟ Φιλοθέης 0-1


Η ΑΕ Μενιδίου ηττήθηκε με 0-1 από τον ΑΟ Φιλοθέης στην 23η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Άρτας. Το επόμενο Σάββατο, 30-3-2019, η ΑΕΜ αντιμετωπίζει, εκτός έδρας, τον Απόλλωνα Γλυκορίζου.

Περιγραφή αγώνα

Σημαντικό "διπλό" στο Μενίδι πέτυχε η Φιλοθέη, που ουσιαστικά ξέμπλεξε από μπελάδες και θα αγωνίζεται και του χρόνου στην Α' κατηγορία.
"Διπλό" παραμονής πέτυχε η Φιλοθέη στο Μενίδι, εξασφαλίζοντας τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, σχεδον σίγουρα την απευθείας παραμονή της στην κατηγορία, καθώς βρίσκεται πλέον 7 βαθμούς μακριά από τη ζώνη των μπαράζ. Το παιχνίδι δε διεκδίκησε ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας, με τους γηπεδούχους να φτάνουν κοντά στο γκολ στο πρώτο μέρος με το Νούσια να φεύγει σε τετ α τετ, όμως τον ταχύ Ευυμίου να τον προλαβαίνει τελευταία στιγμή. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 67ο λεπτό ο Κατσιγιάννης με σουτ έξω από την περιοχή, που κατέληξε χαμηλά στη γωνία του Παπαθανασίου, και έμελλε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες φάσεις να φέρουν το ματς στα ίσα χωρία να τα καταφέρουν. Περισσότερα στιγμιότυπα, στο βίντεο του Χρήστου Αλεξόπουλου, παραπάνω.

Διαιτητής : Κωστούλας Αριστοτέλης Βοηθοί : Μάνος - Διονύσης

ΑΕ Μενιδίου (Παπαγεωργίου) : Παπαθανασίου, Πλατογιάννης, Δάσκαλος, Σαββίδης (79' Κασελούρης Κ.), Καναράς, Παντιώρας, Μανθιός, Κασελούρης, Νούσιας, Βλάχας, Βανάκας (56' Μόσχος)

ΑΟ Φιλοθέης (Καυκιάς-Λαζανάς) : Αθανασίου, Γιαννούλης Σπ., Ευθυμίου, Σιαπλαούρας, Διαμάντης, Καραχάλιος, Τσιρογιάννης (70' Τζιομάκης), Κατσιγιάννης, Μουζακίτης (90' Τσώλας), Καραγιάννης, Γιαννούλης Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου