Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

ΑΕ Μενιδίου - ΑΟ Κορφοβουνίου 3-0


Η ΑΕ Μενιδίου κέρδισε με 3-0 τον ΑΟ Κορφοβουνίου στην 21η αγωνιστική Α ΕΠΣ Άρτας. Το επόμενο Σάββατο, 16-3-2019, η ΑΕΜ αντιμετωπίζει, εκτός έδρας, την Προοδευτική Γραμμενίτσας.

Περιγραφή αγώνα

Μια νίκη που την απομακρύνει σίγουρα από την τελευταία θέση του απευθείας υποβιβασμού πέτυχε η ΑΕ Μενιδίου, που επικράτησε του Κορφοβουνίου με 3-0.

Νίκη-ανάσα πέτυχε η ΑΕ Μενιδίου, κόντρα στον ΑΟ Κορφοβουνίου, και αποσπάστηκε από την αντίπαλό του, που πλέον δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση που οδηγεί απευθείας στην Β' κατηγορία. Το 1-0 σημειώθηκε στο 39ο λεπτό, από πέναλτι που κέρδισε ο Νούσιας και εκτέλεσε εύστοχα ο Βλάχας. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 59', όταν ο Βανάκας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε στα δίχτυα για το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό, από κεφαλιά του Μόσχου, έπειτα από σέντρα του Βλάχα. Περισσότερα, στα στιγμιότυπα του παιχνιδιού, παραπάνω, από το Χρήστο Αλεξόπουλο.

Διαιτητής : Κυριακού Χρήστος Βοηθοί : Σαρλής Χρήστος - Θεοδωρακόπουλος Κωνσταντίνος

ΑΕ Μενιδίου (Παπαγεωργίου) : Παπαθανασίου, Καναράς, Σαββίδης (59' Μόσχος), Παντιώρας (89' Καραδήμας), Κασελούρης, Βανάκας, Μανθιός, Κασελούρης Π., Νούσιας (80' Ρεβίθης), Βλάχας, Δάσκαλος

ΑΟ Κορφοβουνίου (Παππάς) : Φώτης, Τάτσης, Βαρδής, Βασιλείου, Παππάς, Κοντοδήμας, Βάσιος, Σούλλα, Κωνσταντίνου, Κομπογιάννης, Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου