Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΑΕ Κιρκιζατών - ΑΕΜ 1-1 (9-3-2014)

Στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα παρέμεινε η ΑΕ Μενιδίου μετά τη σημερινή ισοπαλία στο γήπεδο των Πλησιών – Κιρκιζατών. Μετά τις 20 συνεχόμενες νίκες η ΑΕΜ δεν κατάφερε να κρατήσει το απόλυτο παρόλο που προηγήθηκε έτσι ώστε να ξεφύγει με 5 βαθμούς από την ομάδα των Πλησιών – Κιρκιζατών που την καταδίωκε στην βαθμολογία. Μάλιστα εκτός από την απώλεια του απόλυτου η σημερινή ισοπαλία αφήνει και μια ακόμη πίκρα καθώς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 92’ με αμφισβητούμενο πέναλτι.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, με λίγες φάσεις από τις δύο ομάδες, ωστόσο η ΑΕΜ ευτύχησε να προηγηθεί στο 42’ με κοντινή προβολή του Κατσιούλη. Στο Β’ ημίχρονο στο γήπεδο υπήρχε μόνο μια ομάδα, η ΑΕΜ.
Σε τρεις φάσεις μάλιστα μία με σουτ του Μόσχου μία με προβολή του Μάνθου από κοντά και μία με ένα σλάλομ του Κατσιούλη η ΑΕΜ θα μπορούσε να είχε καθαρίσει τον αγώνα. Και όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις ο νόμος του ποδοσφαίρου εφαρμόστηκε και πάλι. Ενώ οι γηπεδούχοι μέχρι το 90’ δεν είχαν απειλήσει καθόλου ένα τσατσαρισμα του Βανάκα στον Μπέλλο μέσα στην περιοχή έκανε τον διαιτητή του αγώνα να δείξει την άσπρη βούλα. Ο Μπέλος ευστόχησε στο πέναλτι και το ματς έληξε ισόπαλο αφήνοντας την ΑΕΜ στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι παράγοντες της ΑΕΜ δεν είχαν ποτέ μέχρι σήμερα ασχοληθεί με την διαιτησία. Όπως τόνισαν όμως στο τέλος του αγώνα έχουν πάρα πολλά παράπονα κυρίως από τον πειθαρχικό έλεγχο των διαιτητών σε επικίνδυνα έως αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων. Όπως τόνισε μέλος της διοίκησης της ΑΕΜ θα πρέπει οι διαιτητές να στηρίζουν με γνώμονα ιδιαίτερα την υγεία των ποδοσφαιριστών και να τιμωρούν τα δολοφονικά μαρκαρίσματα προστατεύοντας τους ίδιους τους αθλητές. Σαν γενικό συμπέρασμα αμφότερες οι ομάδες έμειναν ικανοποιημένες καθώς η ΑΕΜ παρέμεινε στην κορυφή ενώ η ομάδα των Πλησιών – Κιρκιζατών θα έχει να λέει ότι ήταν η ομάδα που έκοψε το απόλυτο της ομάδας του Μενιδίου.
Σύνθεση της ΑΕΜ: Γιώτης, Πανέτας, Γιώτης Φ., Καλαμπούκης, Βανάκας, Κατσούλας, Βαλίλης, Λούκα, Μόσχος, Μπάκος, Κατσιούλης.
Αλλαγές :Μάνθας, Βαλίλης Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου