Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΑΕΜ - Αστέρας Ρόκκα 4 - 2 (9-2-2014)

Σε ένα ποιοτικά μέτριο παιχνίδι η ΑΕΜ επιβλήθηκε του Αστέρα Ρόκκα με σκορ 4-2. Ωστόσο αυτό το ματς έδειξε κάτι μαγικό που μόνο στο ποδόσφαιρο μπορείς να συναντήσεις … Η ΑΕΜ προηγήθηκε νωρίς με ένα εκπληκτικό γκολ του Μόσχου Β. Ισοφαρίστηκε αμέσως με στιγμιαία αδράνεια της άμυνας. Ξαναπήρε το προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του αρχηγού Κ. Καλαμπούκη. Ο αγώνας ήρθε στα ίσα λίγο πριν το ημίχρονο.2-2.Στο β ημίχρονο μονότερμα. Ο Μόσχος με υπέροχη κεφαλιά έγραψε το 3-2 σχετικά νωρίς στο 52′.Ακολούθησε επιθετικός μονόλογος της γηπεδούχου με πλήθος χαμένων ευκαιριών και χρειάστηκε ένα γκολ του Μάνθιου στο 90′ να γράψει το τελικό αποτέλεσμα και να κρατήσει την ΑΕΜ στην κορυφή. Πολύς κόσμος στις εξέδρες για άλλη μία φορά.
Είχα πει να μην ξαναγράψω για διακριθέντες στους αγώνες της ΑΕΜ. Χτες όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω αυτό που είδα …. Το πρώτο γκολ του Μόσχου ήταν το καλύτερο που έχω δει μέχρι σήμερα….Αλά Βαν Μπάστεν …. Το δεύτερο γκολ από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από ατομική προσπάθεια … Το τρίτο γκολ με άπιαστη κεφαλιά.. Το τέταρτο ήταν η μαγεία του … Ο Μάνθιος βγαίνει πλάγια απέναντι από τον τερματοφύλακα. Πλασάρει ………….. η μπάλα βασανιστικά πηγαίνει προς τα δίχτυα .. Ο Μόσχος μπορεί να την στείλει στο τέρμα αυτός … Όμως δεν το κάνει … Απλά περιμένει η μπάλα να πάει γκολ …. Όταν πάει τρέχει και πανηγυρίζει με τον 17χρονο συμπαίκτη του. Σε ερώτηση του προπονητή του γιατί δε τελείωσε την φάση είπε ότι ο Γιωργάκης το δικαιούται τόσο που έτρεξε … Και για να σας προλάβω δεν ήταν οφσάιντ όπως είπε ο βοηθός ………. ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Η ΣΕΒΑΣΜΟΣ; 
Η Σύνθεση της ΑΕΜ: (ΓΙΩΤΗΣ, ΤΖΟΥΡΜΑΝΑΣ, ΓΙΩΤΗΣ Φ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΗΣ, ΒΑΛΙΛΗΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ, ΜΑΝΘΙΟΣ, ΒΑΝΑΚΑΣ, ΜΟΣΧΟΣ, ΜΠΑΚΟΣ, ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ) Αλλαγές:(ΒΑΛΙΛΗΣ Ρ, ΛΑΚΚΑΣ, ΛΟΥΚΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου