Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ηρόδοτος Καλογερικού - ΑΕΜ 0 - 1 (16-2-2014)

Σε μια έδρα με κολασμένη ατμόσφαιρα η ΑΕ Μενιδίου, κατόρθωσε και πήρε το τρίποντο της νίκης και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του β΄ Τοπικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ Άρτας. Το ματς, ήταν ντέρμπι καθώς η ομάδα του Καλογερικού αν έχανε αυτό το παιχνίδι θα απομακρυνόταν από την κορυφή καθώς ήδη βρισκόταν 6 βαθμούς πίσω από την ΑΕΜ. Σε ένα γήπεδο που μύριζε μπαρούτι αφού ο καιρός βοήθησε ώστε να βρίσκονται πάνω από 600 φίλαθλοι στις εξέδρες, η ΑΕΜ απέδρασε με ένα γκολ του Μόσχου στο 37΄με έξυπνη κεφαλιά. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με αυτό το σκορ και στο Β΄ ημίχρονο η ΑΕΜ προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να πετύχει ένα ακόμη τέρμα ενώ η ομάδα του Ηροδότου κυρίως με στημένα, προσπαθούσε να φτάσει στην ισοφάριση.
Τίποτα από αυτά δεν έγινε, η ΑΕΜ κράτησε το τρίποντο και όχι μόνο. Πέρασε από μία κολασμένη έδρα και με τη νίκη της αυτή άφησε την ομάδα του Καλογερικού 9 βαθμούς πίσω της στη μάχη που δίνει για την πρώτη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι του Βαλίλη στο 80΄λεπτό, οι φιλοξενούμενοι εκφράζουν έντονα παράπονα από το σκληρό έως και αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων καθώς και για ένα πέναλτι στο 50΄αφού στην προσπάθεια του Μόσχου, η μπάλα βρήκε καθαρά το χέρι παίχτη των γηπεδούχων. Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά η ΑΕΜ έκανε το 19 στα 19 και εδραιώθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα.
Σύνθεση της ΑΕΜ: Γιώτης, Λούκα, Γιώτης Φ., Καλαμπούκης, Βαλίλης, Κατσούλας, Βαλίλης Ε., Μπάκος, Μόσχος, Μάνθιος, Κατσιούλης. Αλλαγές: Βανάκας, Νούσιας, Λάκκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου