Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ 0-5 Η ΑΕΜ

Στην έδρα του ΕΡΜΗ ΚΕΡΑΜΑΤΩΝ η ΑΕΜ κεντούσε στο γήπεδο και έφυγε με το ευρύ 0-5 από μια έδρα δύσκολη και έδειξε ότι είναι έτοιμη για το "τελικό" της Κυριακής στον αγώνα με τις ΚΙΡΚΙΖΑΤΕΣ . Η ΑΕΜ μπήκε δυνατά στον αγώνα χάνοντας στο πρώτο δεκάλεπτο τρεις κλασικές ευκαιρίες ,στη συνέχεια πίεζε αλλά γκολ δεν πετύχαινε . Χρειάστηκε μια καταπληκτική ενέργεια του Μόσχου στο 33' ο οποίος με έξυπνο φαλτσαριστό σουτ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΜ. Το ημίχρονο έκλεισε με αυτό το σκορ . Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΜ ήταν καταιγιστική. Ο Βαλίλης με ωραία προσπάθεια στο 50' διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων και εκεί ουσιαστικά τελείωσε το ματς.
Ο Κατσιούλης με δύο τέρματα και ο Λούκα με ακόμη ένα, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Όλα λοιπόν δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική στο γήπεδο του Κομποτίου όπου η ΑΕΜ θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Κιρκιζάτων - Πλησιών. Η διοίκηση της ΑΕΜ καλεί όλους τους φιλάθλους στο γήπεδο την Κυριακή 04-05-2014 και ώρα 17:00 να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο.
Η Σύνθεση της ΑΕΜ: (Γιώτης, Πανέτας, Λούκα, Καλαμπούκης, Βαλίλης Ε, Κατσούλας, Βαλίλης, Νούσιας, Μόσχος, Μπάκος, Κατσιούλης) Αλλαγές: (Μάνθας, Βανάκας, Λάκκας)

Υ.Γ. Την Τετάρτη του Πάσχα η ΑΕΜ φιλοξενήθηκε στην Πάλαιρο και έδωσε φιλικό αγώνα με την τοπική όμάδα σε ένα γήπεδο στολίδι. Ευχαριστούμε την διοίκηση του Α.Ο. Παλαίρου για την φιλοξενία και επιφυλασσόμαστε για την ανταπόδοσή της.

Υ.Γ.2 Οι εργασίες κατασκευής του γηπέδου ξεκίνησαν. Αναμένεται όπως μας υποσχέθηκαν να περατωθούν το επόμενο τρίμηνο έτσι ώστε η ομάδα μας να αγωνίζεται στην φυσική της έδρα την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου