Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Άνοδος της ΑΕΜ στην Α ερασιτεχνική κατηγορία


Με ένα εμφατικό τρόπο η ομάδα του Βασίλη Παπαγεωργίου και τα παιδιά της ομάδας του Μενιδίου απέδειξαν σήμερα στο γήπεδο του Κομποτίου ότι ήταν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας του Β΄ Τοπικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Άρτας. Κέρδισαν με 3-1 την ομάδα των Κιρκιζατών πραγματοποιώντας μάλιστα μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις τους. Στο λεπτό ο Μόσχος με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ και στο 32΄ ο Βαλίλης με λόμπα κρέμασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων κάνοντας το 2-0. Στη συνέχεια η ΑΕΜ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες δεν κατέφερε όμως να πετύχει κάποιο τέρμα, έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο Β΄ ημίχρονο η ΑΕΜ μπήκε πάλι δυνατά στο παιχνίδι προσέχοντας όμως τα μετόπισθεν και ευτύχησε να τριπλασιάζει τα τέρματά της στο 65΄ λεπτό με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Βαλίλη. Στη συνέχεια το παιχνίδι ουσιαστικά ήταν αδιάφορο καθώς ο πρωταθλητής ήταν ήδη γνωστός απλά η ομάδα των φιλοξενουμένων μείωσε στο 83΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπέλο. Πλήθος κόσμου δημιούργησε μία φανταστική ατμόσφαιρα και από τις δύο ομάδες αλλά το τελικό αποτέλεσμα έδωσε χαρά μόνο στους φίλους του Μενιδίου. Η ομάδα της ΑΕΜ έγραψε ιστορία σημειώνοντας 27 νίκες και μία ισοπαλία σε 28 παιχνίδια και κατέκτησε δίκαια την πρώτη θέση.
Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και στους παίχτες της ΑΕΜ για το σπουδαίο αυτό κατόρθωμα. Η διοίκηση της ΑΕΜ έκανε το καθήκον της μέσα σε ένα χρόνο δημιούργησε μια ομάδα πρότυπο τιμώντας σε όλη την Άρτα ολόκληρο το Δήμο Αμφιλοχίας παίζοντας ένα ολόκληρο πρωτάθλημα εκτός έδρας ελπίζει του χρόνου καθώς οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου της έχουν αρχίσει να φιλοξενείται στην έδρα της στο Δημοτικό γήπεδο Μενιδίου.
Η Σύνθεση της ΑΕΜ: (Γιώτης, Πανέτας, Λούκα, Καλαμπούκης, Βαλίλης Ε, Κατσούλας, Βαλίλης, Νούσιας, Μόσχος, Μπάκος, Κατσιούλης)
Αλλαγές: (Μάνθας, Βανάκας, Λάκκας)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου