Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΤΑ - Α.Ε.Μ 0 - 0

Στην έδρα του ιστορικού χωριού του Πέτα αγωνίστηκε η ΑΕΜ με την ομώνυμη ομάδα τους Φιλέλληνες. Ένα πραγματικό ντέρμπι που παρότι δεν είχε γκολ άφησε ικανοποιημένους τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Στο Α' μέρος η υπεροχή ήταν μοιρασμένη και για τις 2 ομάδες και το παιχνίδι αναλώθηκε στο χώρο του κέντρου. Τη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα όμως την έχασε ο Κατσιούλης καθώς στην μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε το σουτ που επιχείρησε πήγε λίγο άουτ. Στο β' μέρος όμως η ομάδα του Μενιδίου κυριάρχησε ολοκληρωτικά. Έχασε τουλάχιστον 4 κλασικές ευκαιρίες, 2 με τον Κατσιούλη και 2 με τον Ζουρνατζίδη, αλλά η μπάλα δεν πέρασε ποτέ την γραμμή και έτσι το τελικό 0-0 άφησε την ΑΕΜ αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα.


"Είμαστε μια νέα ομάδα και σήμερα ειδικά στο β ημίχρονο η υπεροχή μας ήταν ολοκληρωτική. Χάνουμε πολλές ευκαιρίες και αυτό θα πρέπει να διορθώσουμε στην προπόνηση. Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας και ας ελπίσουμε από εδώ και πέρα να παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε" ήταν οι δηλώσεις του Β.Παπαγεωργίου, προπονητή της Α.Ε.Μ.

Η σύνθεση της ομάδας του Μενιδίου: Νάκος, Καραδήμας, Βαλίλης, Καλαμπούκης, Βανάκας, Κατσούλας, Κατσιούλης, Καλόγηρος, Ζουρνατζίδης, Μπαλαδήμας, Κορέλης) ΑΛΛΑΓΕΣ: Μόσχος, Μάνθας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου