Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΑΕΜ - ΑΕ ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 2-0


Ένα καταπληκτικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Κομποτίου στις 25-10-14 το απόγευμα ανάμεσα στην ΑΕ. ΜΕΝΙΔΙΟΥ και την ομάδα του ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ. Η ομάδα του Μενιδίου μπήκε από την αρχή δυνατά δημιουργώντας συνεχώς φάσεις στην εστία των φιλοξενουμένων. Μόλις στο 5' εν αρχή ο Μπαλαδήμας και στην επαναφορά ο Κορέλης σε διπλή ευκαιρία δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μπαλαδήμας στο 12' με σουτ, ο Ζουρνατζίδης στο 23' με ατομική προσπάθεια και ο Κατσιούλης σε 2 περιπτώσεις στο 35' και στο 40' απείλησαν την εστία του Ξηροβουνίου χωρίς όμως να ανοίξουν το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν με τη σειρά τους 2 φάσεις με 2 στημένα. Έτσι το Α' ημίχρονο έκλεισε 0-0. Στο Β' ημίχρονο όμως μέσα σε 5 λεπτά η ΑΕΜ πέτυχε 2 γκολ καθαρίζοντας ουσιαστικά τον αγώνα.

Στο 47' ο  Κατσιούλης με υπέροχο πλασέ άνοιξε το σκορ και στο 51' ο Μπαλαδήμας τελικός αποδέκτης ενός όμορφου συνδυασμού των γηπεδούχων διπλασίασε το σκορ για την ΑΕΜ με σουτ από κοντά. Στην συνέχεια ο ρυθμός του Μενιδίου δεν έπεσε αλλά απελευθερωμένοι από το άγχος οι παίχτες του συνέχισαν να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο αποζημιώνοντας τον κόσμο που παρακολούθησε τον αγώνα. Το σκορ όμως παρέμεινε έτσι μέχρι το τέλος. 

"Σήμερα είχαμε καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Όλες οι γραμμές δούλεψαν καλά και νομίζω ότι τα παιδιά σήμερα έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Είμαστε μια νέα ομάδα και όσο περνά ο καιρός αυτό θα δουλεύει υπέρ μας, συνεχίζουμε" ήταν οι δηλώσεις του Β.Παπαγεωργίου προπονητή της ομάδας του Μενιδίου.
Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΜ φιλοξενείται από την ομάδα του Σκουφά Κομποτίου που προπορεύεται στην βαθμολογία στο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής. Αξιέπαινη η ενέργεια της διοίκησης του ΣΚΟΥΦΑ η οποία όπως ανακοίνωσε μέρος των εσόδων του αγώνα με την ΑΕΜ θα δοθούν για την μεταφορά  του μικρού Παναγιώτη σε ειδικό κέντρο. Ο Παναγιώτης Μπούρας, παίχτης της ομάδας του ΣΚΟΥΦΑ  αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Αυτό από μόνο του πρέπει να γεμίσει το γήπεδο Κομποτίου το επόμενο Σάββατο το απόγευμα. Η σύνθεση της ΑΕΜ: Παπαθανασίου, Καραδήμας, Βαλίλης, Καλαμπούκης, Βανάκας, Κατσούλας, Κατσιούλης, Καλόγηρος, Ζουρνατζίδης, Μπαλαδήμας, Κορέλης. Αλλαγές: Λούκα, Μόσχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου