Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΑΕΜ - Δόξα Άρτας 1-1

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι οι ομάδες του Μενιδίου και της Δόξας Άρτας αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Η ισοφάριση μάλιστα της ομάδας του Μενιδίου έγινε στο 94΄με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα για τα λεπτά των καθυστερήσεων. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, στο πρώτο μέρος η ομάδα του Μενιδίου μπήκε κάπως νωθρά και η έμπειρη ομάδα της Δόξας πίεζε για να πετύχει κάποιο τέρμα. Ωστόσο την ευκαιρία του αγώνα στο πρώτο μέρος την έχασε η ομάδα του Μενιδίου, καθώς σε ένα εξαιρετικό τρίγωνο Μπαλαδήμα, Ζουρνατζίδη και Κατσιούλη, ο τελευταίος απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων έστειλε τη μπάλα άουτ στο 35΄.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της ΑΕΜ είχε την υπεροχή, αλλά η Δόξα ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 54΄. Στη συνέχεια η ομάδα του Μενιδίου πίεζε για την ισοφάριση φτάνοντας σε 3 περιπτώσεις κοντά στο γκολ. Με τον Κορέλη στο 60΄όταν σε σέντρα σουτ από αριστερά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, στο 72΄με σουτ του Μπαλαδήμα από το ύψος της περιοχής απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Δόξας και στο 81΄ όταν σε μακρινή μπαλιά ο Κορέλης φάνηκε να ανατρέπεται από αμυντικό των φιλοξενουμένων χωρίς όμως ο διαιτητής να καταλογίσει πέναλτι. Η λύτρωση για την ομάδα του Μενιδίου ήρθε στο 94΄όπου ο προωθημένος Βανάκας με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Τελικό αποτέλεσμα 1-1 στο ντέρμπι της αγωνιστικής. «Αντιμετωπίσαμε μια ιστορική ομάδα σε ένα πραγματικό ντέρμπι, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών που πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και καταφέραμε να πάρουμε έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι το βαθμό της ισοπαλίας. Την άλλη Κυριακή τελειώνει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και έχουμε κάνει μόλις 2΄ήττες από τον πρώτο και από το δεύτερο της κατηγορίας στην έδρας τους. Ελπίζουμε με την καινούρια χρονιά να μπούμε στο γήπεδό μας, για να αισθανθούν τα παιδιά την έδρα τους όπως πρέπει. Εμείς στις γιορτές θα είμαστε στο γήπεδο και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Καλή συνέχεια στην αντίπαλη ομάδα». Ήταν οι δηλώσεις του Β. Παπαγεωργίου προπονητή της ΑΕΜ.
Συνθέσεις:
Νάκος, Λούκα, Βαλίλης, Καλαμπούκης, Βανάκας, Κατσούλας, Κατσιούλης, Καλόγερος (57΄Μόσχος), Ζουρνατζίδης, Μπαλαδήμας, Κορέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου