Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Αμβρακία Κωστακιών - ΑΕΜ 3-1

Στο γήπεδο των Κωστακιών αγωνίστηκε η ΑΕ Μενιδίου το Σάββατο το μεσημέρι, με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Άρτας Αμβρακία Κωστακιών. Το παιχνίδι, κανονικά δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει γιατί η συνεχής βροχή, είχε μετατρέψει τον αγωνιστικό χώρο σε βούρκο, δυσκολεύοντας κατά πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης, σημείωσε την έναρξη του αγώνα και στην λασπομαχία που ακολούθησε, η ομάδα της Αμβρακίας επικράτησε με σκορ 3-1. Η ομάδα των Κωστακιών, μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο μέρος και κατάφερε να προηγηθεί στο 20΄λεπτό, σε μία φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ .
Η ομάδα του Μενιδίου, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 35΄λεπτό, όταν σε κόρνερ του Κατσιούλη από κοντά ο Βανάκας με τον Ζουρνατζίδη δεν κατάφεραν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα. Στη Συνέχεια και οι δύο ομάδες απείλησαν με μακρινά σουτ, χωρίς να αλλάξει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το σκορ του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μενιδίου μπήκε πιο δυνατά και στο 55΄κατάφερε να ισοφαρίσει με έξυπνο πλασέ του Ζουρνατζίδη. Ακολούθως η ομάδα του Μενιδίου κυνήγησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα αλλά τα σουτ του Κορέλη στο 59΄και του Κατσιούλη στο 63΄, απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας της Αμβρακίας. Στο 74΄μετά από εκτέλεση φάουλ και κοντινή κεφαλιά του Μπαλάτσα, η Αμβρακία πήρε κεφάλι στο σκορ. Η ΑΕΜ προσπάθησε να ισοφαρίσει στο χρόνο που απέμεινε βγαίνοντας μπροστά και σε μία αντεπίθεση στο 92΄ η Αμβρακία μετέτρεψε το σκορ σε 3-1, που ήταν και το τελικό. Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε, ότι οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν δυνατά, σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο, προσφέροντας αρκετό θέαμα στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Ωστόσο, όπως τόνισαν οι παράγοντες και των δύο ομάδων, θα πρέπει οι διαιτητές που είναι και οι άρχοντες των αγώνων, να μην επιτρέπουν να διεξάγονται παιχνίδια κάτω από τέτοιες συνθήκες γιατί, αφενός μεν εγκυμονούνται σοβαροί κίνδυνοι τραυματισμένων για τους ποδοσφαιριστές, αφετέρου δε στο χθεσινό παιχνίδι, στέρησαν από το φίλαθλο κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, ένα πολύ όμορφο θέαμα. «Σε 17 μήνες είναι το δεύτερο παιχνίδι που χάνουμε, δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη διαιτησία αλλά σήμερα δικαιούμαστε να έχουμε πολλά παράπονα. Οι συνθήκες του αγώνα, δε βοήθησαν επί το πλείστον την ομάδα μου έπρεπε να αγωνιστούμε, αγωνιστήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις, και στις λεπτομέρειες χάσαμε το παιχνίδι. Είμαι πολύ ικανοποιημένους από την προσπάθεια όλων των παιδιών και αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που κανένα από τα παιδιά που αγωνίστηκαν δεν τραυματίστηκε. Συνεχίζουμε…» ήταν οι δηλώσεις του Β. Παπαγεωργίου, προπονητή της ΑΕΜ
Συνθέσεις: Παπαθανασίου, Καραδήμας (83΄Μάνθιος), Βαλίλης, Καλαμπούκης, Βανάκας, Κατσούλας, Κατσιούλης, Καλόγηρος (34΄Μόσχος – 78΄Λούκα), Ζουρνατζίδης, Μπαλαδήμας, Κορέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου