Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΑΕΜ - Μέλισσα 8 - 0

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι η ΑΕ Μενιδίου έκανε ίσως την καλυτερή της φετινή εμφάνιση συντρίβοντας την ομάδα της Μέλισσας με 8 - 0  σκορ.  Η ομάδα του Μενιδίου μπήκε επιθετικά από το πρώτο λεπτό και στο πρώτο 15΄λεπτο ήδη προηγούνταν 2 - 0. Στην συνέχεια πέτυχε άλλα δύο τέρματα και στο ημίχρονο, ουσιαστικά είχε κριθεί ο αγώνας καθώς το σκορ ήταν 4 - 0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Μενιδίου δεν έκοψε ρυθμό, πέτυχε άλλα 4 γκολ και το σκορ έκλεισε στο 8-0. Για την ιστορία, τέσσερα γκολ πέτυχε ο Κατσιούλης, δύο ο Κορέλης και από ένα Μπαλαδήμας και Ζουρνατζίδης.


«Σήμερα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, είχαμε πολλούς αυτοματισμούς και πιστεύω οι φίλαθλοί μας να χάρηκαν το παιχνίδι. Αυτό που μετράει για μένα και για τα παιδιά, είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης. Συνεχίζουμε..» ήταν οι δηλώσεις του Βασίλη Παπαγεωργίου προπονητή της ΑΕΜ.
Συνθέσεις:
ΑΕ Μενιδίου: (Παπαγεωργίου Β.) Παθανασίου, Καραδήμας, Βαλίλης (62’ Τζουρμανάς), Καλαμπούκης, Βανάκας, Κατσούλας, Κατσιούλης, Ζουρνατζίδης (72’ Καραδήμας Π.), Μόσχος,(Καλόγηρος 55΄), Μπαλαδήμας, Κορέλης.
ΑΕΜ Μέλισσα: (Κ. Κωνσταντινίδης): Μπόλης, Τσοφύλας (59΄ Καραβάτσος), Ζήσης, Γόγαλης, Ντιβέρης, Κωσταδήμας (68΄ Ντάλας), Κρανίδης, Ραβανός, Παπακίτσος, Αβράμης, Κούσης (53΄ Πλακιάς).
Διαιτητής: Αθανασίου, βοηθοί: Δημητρόπουλος-Σεϊμένης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου