Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Άγιος Σπυρίδωνας - ΑΕΜ 1-2

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι και σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, η ομάδα του Μενιδίου κατάφερε να φύγει με το τρίποντο της νίκης κόντρα στην ομάδα του Αγίου Σπυρίδωνα και έτσι εδραιώθηκε στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Α΄ΕΠΣ Άρτας. Το ματς τα είχε όλα, δύο αποβολές (και οι δύο για την ομάδα του Μενιδίου), δύο πέναλτι και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος η ομάδες ξεκίνησαν αναγνωριστικά τον αγώνα και το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου. Η ΑΕΜ απείλησε με το Μόσχο στο 13΄ και με τον Κατσιούλη στο 27΄, στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και φαινόταν ότι το ημίχρονο θα λήξει χωρίς τέρματα, ωστόσο στο 45΄μία εκπληκτική κούρσα του Κορέλη από αριστερά, καθώς πέρασε δύο αντιπάλους στην ταχύτητα, την κατάλληλη στιγμή έκοψε τη μπάλα και από κοντά ο Κατσιούλης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.


Στην αμέσως επόμενη φάση με τη σέντρα απεβλήθη για την ομάδα του Μενιδίου ο Στασινός Λ. για λάκτισμα σε αντίπαλο, σε μία φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή της αναμέτρησης. Έτσι έληξε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και στο 64΄κατάφεραν να ισοφαρίσουν τον αγώνα σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για οφσάιντ του παίχτη που πέτυχε το τέρμα. Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε σκληρό παιζόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου ωστόσο η ομάδα του Μενιδίου με δύο σουτ στο 67΄του Καλόγερου και στο 73΄του Μετάϊ θα μπορούσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, ανταφτού στο 78΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο και απώλεσαν. Σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βανάκας. Στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κέρδισαν πέναλτι σε τράβηγμα του Καλαμπούκη και την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο ίδιος και έβαλε μπροστά την ΑΕΜ. Αυτό ήταν και το σκορ που τελείωσε ο αγώνας. «Ήταν μια πύρρειος νίκη μία δυνατή έδρα επί ενός αντιπάλου ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια είχε φέρει συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Όλη τη βδομάδα αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα από ασθένειες ποδοσφαιριστών μας, αλλά τα παιδιά που μπήκαν στη θέση τους, έδειξαν ότι και αυτά μπορούν να είναι ανταγωνιστικά. Συνεχίζουμε….» ήταν οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΜ Β. Παπαγεωργίου.
Σύνθεση ΑΕΜ
Νάκος, Λούκα (70΄Μετάϊ), Βαλίλης, Βανάκας, Καλαμπούκης, Κατσούλας, Κατσιούλης, Στασινός, Μόσχος (54΄Καλόγηρος), Ζουρναντζίδης (45΄Μάνθιος), Κορέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου