Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Με το δεξί η ΑΕΜ τη νέα χρονιά, 3-1 τη ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ.

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι η ΑΕΜ επιβλήθηκε της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑΣ με σκορ 3-1 και πέρασε μόνη τρίτη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α΄ Ε.Π.Σ Άρτας. Ο αγώνας ήταν κομβικής σημασίας καθώς με τη νίκη αυτή η ομάδα του Μενιδίου ξέφυγε από τη ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ με 4 βαθμούς και με 2 βαθμούς από τη σημερινή της αντίπαλο. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο 10ο λεπτό. Η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ καθώς με τη σέντρα και μετά από ένα όμορφο συνδυασμό ο Ζουρνατζίδης έβγαλε σε θέση βολής τον Κορέλη ο οποίος με έξυπνο πλασέ από πλάγια δεξιά ισοφάρισε για την ΑΕΜ.
Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το ματς ήταν ισορροπημένο, ωστόσο η ομάδα της Γραμμενίτσας θα μπορούσε σε δυο περιπτώσεις να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο Β΄ημίχρονο η υπεροχή   της ομάδας του Μενιδίου ήταν καθολική. Στο 52ο λεπτό ο Κατσιούλης πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων και με έξυπνο σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μενιδίου.
Ο Κατσιούλης στο 55ο με σουτ και ο Μπαλαδήμας στο 62ο απείλησαν από μακριά χωρίς όμως να αυξήσουν το δείκτη του σκορ. Στο 70ο ο νεοεισελθών στο παιχνίδι Μόσχος με ατομική προσπάθεια και με έξυπνη λόμπα καθάρισε το μάτς για την ομάδα του Μενιδίου πετυχαίνοντας το 3-1. Στη συνέχεια το παιχνίδι είχε αναγνωριστικό χαρακτήρα και το σκορ παρέμεινε ως είχε. <<Σήμερα η νίκη μας ήταν επαγγελματική. Επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου καταφέραμε και ανατρέψαμε το εις βάρος μας σκορ και  στο δεύτερο μέρος κυρίως παίξαμε πολύ καλό ποδοσφαιρο. Τα παιδιά σήμερα δούλεψαν πολύ και άξιζαν τη νίκη. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους!! Συνεχίζουμε.>> Η σύνθεση της ΑΕΜ: Νάκος, Λόυκα, Βαλίλης, Καλαμπούκης, Βανάκας, Κατσούλας, Κατσιούλης, Καλόγηρος (65΄  Μόσχος), Ζουρνατζίδης (81΄Μάνθιος), Μπαλαδήμας, Κορέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου