Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΑΕΜ - Σκουφάς Κομποτίου 2 - 1


Η ΑΕΜ κέρδισε 2-1 τον πρωτοπόρο Σκουφά Κομποτίου, στον μεταξύ τους αγώνα το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, και τον πλησίασε στους 4 βαθμούς. Το ματς ήταν πάρα πολύ καλό με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στη κοινή έδρα των δύο ομάδων, το Μενίδι ως γηπεδούχος ξεκίνησε κάπως νωθρά τον αγώνα και ο Σκουφάς ήταν αυτός που στο πρώτο 25λεπτο δημιουργούσε ευκαιρίες. Ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα και η ΑΕΜ σε μια αντεπίθεση με ασύλληπτο σουτ του Μόσχου, έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ στο 38΄.

Στη συνέχεια η ΑΕΜ απείλησε εκ νέου με τον Κατσιούλη στο 43΄χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 48΄, ο Μπαλαδήμας με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διπλασίασε το σκορ για τους τυπικά γηπεδούχους. Από εκείνο το σημείο και μετά, το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο χαρακτήρα. Από τη μία ο Σκουφάς προσπαθούσε να μειώσει το σκορ και η ομάδα του Μενιδίου με αντεπιθέσεις να τελειώσει τον αγώνα. Σε δύο μάλιστα περιπτώσεις στο 60΄με τον Κατσούλα και στο 73΄με τον Μόσχο, θα μπορούσαν να κάνουν 3 τα τέρματα του Μενιδίου, καθώς έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Και ο Σκουφάς όμως στο 63΄με το Μήτσιο και στο 75΄ με τον Τσίρο θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Το μόνο που κατάφερε ο Σκουφάς ήταν να μειώσει στο 87΄με το Μήτσιο. Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε, ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, η ομάδα του Μενιδίου είχε την τύχη που δεν είχε στον πρώτο αγώνα και κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι της αγωνιστικής. "Σήμερα πήραμε μια μεγάλη νίκη τα παιδιά σήμερα απέδειξαν ότι μπορούν να ανταγωνιστούν οποιοδήποτε αντίπαλο και τούτο το καταφέρνουν από την προσπάθεια που κάνουν στις προπονήσεις. Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι ελπίζω να το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Συνεχίζουμε" ήταν οι δηλώσεις του προπονητή Β. Παπαγεωργίου.
Σύνθεση ΑΕΜ: Νάκος, Νούσιας, Βαλίλης, Βανάκας, Καλαμπούκης, Κατσούλας, Κατσιούλης, (65΄Καλόγερος), Μπαλαδήμας, Μόσχος, Ζουρνατζίδης, (46΄Πλέυρης), Κορέλης (77΄Μάνθας).
Πριν τον αγώνα ο παλαίμαχος παίχτης της ομάδας Μαλτέζος Δημήτριος παρέδωσε μία πλήρη εμφάνιση στην ομάδα του Μενιδίου με τα χρώματα που αγωνίζονταν η ΑΕΜ προ 20ετίας περίπου. Η διοίκηση της ΑΕΜ ευχαριστεί τον Μαλτέζο Δημήτριο γι΄ αυτή τη σπουδαία χειρονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου