Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΑΕΜ - ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 0-0

Στον αγώνα με τον ΑΟ Φιλοθέης (18-2-2015, στο γήπεδο Κομποτίου) η ΑΕΜ σταμάτησε το νικηφόρο σερί της καθώς υποχρεώθηκε σε λευκή ισοπαλία από την ομάδα της Φιλοθέης. Κακό το α’ ημίχρονο με λίγες φάσεις στη διάρκεια του οποίου το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου. Δύο καλές ευκαιρίες ωστόσο δημιουργήθηκαν για την ΑΕΜ, ο Κορέλης και στις δύο, οι οποίες σταμάτησαν στον πορτιέρο της Φιλοθέης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν απειλήσει στο 5′ το δοκάρι όμως του Νάκου κράτησε το 0. Στο β΄ημίχρονο το παιχνίδι άλλαξε άρδην. Η ομάδα του Μενιδίου μπήκε δυνατά στον αγώνα και απείλησε γρήγορα γρήγορα με τον Μόσχο στο 45′ και στο 52′. Στο 60′ ο Μπαλαδήμας είχε δοκάρι και στο 69′ ο Ζουρνατζίδης από κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία. Στο 78′ ο Κορέλης απείλησε εκ νέου η μπάλα όμως δεν έμπαινε μέσα και έτσι μοιραία ήρθε η λευκή ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι σε δύο αντεπιθέσεις είχαν ισάριθμα δοκάρια και έτσι χαρακτηρίζεται δίκαιο το αποτέλεσμα. 
“Έχω πει στα παιδιά ότι πρέπει να τελειώνουμε τα παιχνίδια. Χάσαμε το α’ ημίχρονο και μετά μοιραία κυνηγούσαμε το παιχνίδι. Πίεζε και ο χρόνος, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε”  δήλωσε στο τέλος του αγώνα ο Β.Παπαγεωργίου.
Η σύνθεση της ΑΕΜ: (Νάκος, Νούσιας (63′Στασινός) , Βαλίλης, Καλαμπούκης Βανάκας, Καλόγηρος (46′Κατσούλας) Κατσιούλης, Πλεύρης (46′Ζουρνατζίδης, Μόσχος, Μπαλαδήμας, Κορέλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου