Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

AEM-ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟΥ 3-3

Στο γήπεδο Κομποτίου αγωνίστηκαν σήμερα η ΑΕΜ και ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟΥ. Χορταστικό θέαμα πρόσφεραν οι δύο ομάδες,με πολλά γκολ και πολλές ευκαιρίες.Η ομάδα του Μενιδίου ευτύχησε να προηγηθεί στο 13' με τον Κορέλη. Ο Κατσιούλης διπλασίασε το σκορ για την ομάδα του Μενιδίου στο 20'. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 27' και πάλι ο Κατσιούλης με άπιαστο σουτ έκανε 3 τα τέρματα της ομάδας του Μενιδίου στο 39'.
Εκ νέου μείωση του σκορ στο 43' και το ημίχρονο έκλεισε με 3-2. Στο β' μέρος η ομάδα του Μενιδίου πραγματοποίησε αλλαγές βάζοντας μέσα νέα παιδιά. Ο ρυθμός όμως παρέμεινε ο ίδιος με την ομάδα του Μενιδίου να είναι πιο επιθετική. Μάλιστα θα μπορούσε σε δύο περιπτώσεις,  μία με τον Ρεβίθη Γ. στο 62΄ και με τον Μόσχο στο 69΄ να αυξήσει το δείκτη  του σκορ. Ωστόσο  οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι στο 70΄  έφεραν  το ματς στα ίσια. Το σκορ παρέμεινε έτσι την λήξη του αγώνα. " Το πρωτάθλημα τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας. Τα παιδιά φέτος ανταμείφθηκαν για την προσπάθεια που κάνουν από τις 24 Ιουλίου. Έχουμε έναν τελικό την Κυριακή με την Δόξα Άρτας για κάτι καλύτερο στα μπαράζ. Συγχαρητήρια στα παιδιά."
Η σύνθεση της ΑΕΜ: ( Παπαθανασίου, Νούσιας, Βαλίλης, Καλαμπούκης, Στασινός. Βανάκας, Κατσιούλης, Καλόγηρος (40΄ Μάνθας, Μόσχος, Μπαλαδήμας, 43΄ Ρεβίθης Γ. Κορέλης, Στασινός Β.) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου