Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

1-0 ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ

Στο γήπεδο Γ. Γιολδάσης αναμετρήθηκε η ομάδα του Μενιδίου σήμερα με την Δόξα Άρτας σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι καθώς σε αμφότερες τις  ομάδες η βαθμολογική τους θέση δεν άλλαζε ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους δύο προπονητές να χρησιμοποιήσουν αρκετά νέα παιδιά τα οποία τράβηξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά και έτσι παρακολουθήσαμε ένα ωραίο παιχνίδι.
Στο 25' η ομάδα της Άρτας πήρε το προβάδισμα όταν σε μία φάση διαρκείας ο Δήμος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Από εκείνο το σημείο και μετά η ΑΕΜ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ σε 2 περιπτώσεις, μία με τον Μόσχο στο 29' και με τον Κατσιούλη στο 43'. Στο β' ημίχρονο η ομάδα του Μενιδίου συνέχιζε να πιέζει και σε 4 περιπτώσεις θα μπορούσε να ισοφαρίσει. Ο Κατσιούλης στο 50΄, ο Μόσχος στο 62΄, ο Βανάκας στο 70' και το δοκάρι του Καλόγηρου στο 76' ήταν οι φάσεις που έψαξε η ΑΕΜ για να πετύχει κάποιο τέρμα. Ωστόσο αυτό δεν συνέβη  και έτσι η ομάδα της Άρτας κέρδισε τον αγώνα. "Σήμερα δώσαμε την ευκαιρία σε αρκετά νέα παιδιά να μπουν στον αγώνα.Πιστεύω ότι έγινε ένας ενδιαφέρων αγώνας.Συνεχίζουμε." ήταν οι δηλώσεις του Β.Παπαγεωργίου προπονητή της ΑΕΜ.
Η σύνθεση της ΑΕΝ (Παπαθανασίου 46'Νάκος, Νούσιας, Βαλίλης (αρχηγός), Βανάκας, Στασινός, Κατσιούλης, Καλόγηρος, Μόσχος, Πλέυρης (50' Στασινός Β), Μάνθιος (45΄Ράπτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου