Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ήττες για Μενίδι και Φλωριάδα (23-9-2015)

Σε ένα σπουδαίο αγώνα η ΑΕ Μενιδίου ηττήθηκε από τον Σκουφά Κομποτίου σε αγώνα για το κύπελλο, την Τετάρτη 23-9-2015, στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας.
Αν και προηγούνταν με 2-1 ισοφαρίστηκε από τον Σκουφά στο 92' σε 2-2, για να ηττηθεί τελικά στην παράταση με 2-3.
Ο ΑΟ Φλωριάδας ηττήθηκε από την Αναγέννηση Άρτας στο γήπεδο Κομποτίου, με 2-0.


Σε ένα πραγματικό ντέρμπι στο Δημοτικό Στάδιο της Άρτας ο Σκουφάς Κομποτίου ήταν αυτός που πανηγύρισε την πρόκριση αφού επιβλήθηκε της ομάδας του Μενιδίου με σκορ 2-3 στην παράταση. Ένα ματς που τα είχε όλα, πέντε γκολ, αποβολές για κάθε ομάδα, διαμαρτυρίες και σκορ με εναλλαγές του νικητή. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Σκουφάς είχε την υπεροχή και κατάφερε να προηγηθεί στο 38΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαλάτσα. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της ΑΕΜ μπήκε δυνατά και κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισε στο 60΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζαλακώστα ο οποίος σημείωσε και το δεύτερο γκολ κάνοντας το 2-1. Κι ενώ όλα έδειχνα ότι η ΑΕΜ θα πάρει μια μεγάλη πρόκριση, ο Μήτσιος από κοντά ισοφάρισε στο 93΄ για την ομάδα του Κομποτίου στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Στο 102΄ ο Κυριάκης με υπέροχη προσπάθεια έκανε το 3-2 και έδωσε την πρόκριση στο Σκουφά. Η ΑΕΜ στη συνέχεια δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε σημειώνοντας γκολ κι ειδικά σε μια μεγάλη φάση με το Γιώτη στο 103΄ τετ α τετ με τον τερματοφύλακα.
Συνθέσεις:
ΑΕ Μενιδίου: (Βασίλης Παπαγεωργίου): Νάκος, Κακιώνης, Γιώτης (46΄ Βανάκας), Μπούρας, Καλαμπούκης, Κατσούλας, Κατσιούλης (λ.τρ. 82΄ Γιώτης), Μάνθιος, Τσαλοκώστας, Μπαλαδήμας, Κορέλης (89΄ Μόσχος).
Σκουφάς Κομποτίου: (Αποστόλης Χρήστου): Παπαχρήστος, Ρούσσας (68΄ Κολιούλης), Βασίλας, Πέτσας (λ.τρ. 41΄ Μήτσιος), Μπαλάτσας, Νάσιος (74΄ Νταλάκας), Κυριάκης, Κακάβας, Αβράμης, Νικοπολίδης, Τσίρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου