Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Νίκη για Μενίδι, ήττα για τη Φλωριάδα (26-9-2015)

Νίκη για το Μενίδι στη 2η αγωνιστική που κέρδισε τα Ρακούν με 0-2 εκτός έδρας. Η Φλωριάδα ηττήθηκε στην έδρα της από τον ΑΟ Φιλοθέης με 1-2.


Η 2η σερί νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Μενιδίου η οποία πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επιβλήθηκε με 0-2 στο γήπεδο Γ. Γιολδάσης επί της νεανικής ομάδας των Ρακούν. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της ΑΕΜ είχε τον έλεγχο σε όλα τα λεπτά χάνοντας πολλές και μεγάλες ευκαιρίες. Στ 11΄και στο 33΄ο Κατσιούλης από ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν και οι ευκαιρίες που έχασε ο Τζαλοκώστας στο 15΄και στο 38΄. Την ευκαιρία του αγώνα την έχασε ο Κατσιούλας όταν σε πλασέ στην επαναφορά της μπάλας από φάουλ του Κατσιούλη η μπάλα κόλλησε στη γραμμή. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΜ κατέβασε ρυθμό οι ευκαιρίες όμως δεν μετατρέπονταν σε γκολ, με αποτέλεσμα οι παίχτες του Μενιδίου να αγχώνονται. Χρειάστηκε μια εκτέλεση φάουλ του Κατσιούλη και η λαθεμένη εκτίμιση του γκολκίπερ των Ρακούν για να ανοίξει το σκορ στο 68΄. Ο Τζαλοκώστας στο 79΄μετά από υπέροχη προσπάθεια σέρβιρε έτοιμο γκολ στο Μόσχο και έτσι έγινε το 0-2. Στα αξιοσημείωτα το δοκάρι του Τσαλοκώστα στο 50΄.
Σύνθεση ΑΕΜ: Νάκος, Κακιώνης, Γιώτης, Βανάκας, Καλαμπούκης, Κατσιούλας, (88΄Μπαλαδήμας), Κατσιούλης (85΄Μάνθιος),Καλπακούλας, Τζαλοκώστας, Μπαλαδήμας Λ., Μετάι (68΄Μόσχος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου