Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΑΕ Μενιδίου - ΑΟ Φιλοθέης 3-0 (31-10-2015)



Κάνοντας καλή εμφάνιση η ΑΕ Μενιδίου κέρδισε εύκολα τον ΑΟ Φιλοθέης με 3-0 και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας (Α ΕΠΣ Άρτας). Το επόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει στο γήπεδο Μενιδίου την πρωτοπόρο (με 3 βαθμούς διαφορά) Αμβρακία Κωστακιών (ώρα 15:00). Η Φλωριάδα ηττήθηκε από την Αναγέννηση Άρτας με 1-2.


Εύκολη νίκη για την ΑΕ Μενιδίου στο γήπεδό της στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Φιλοθέης που συγκατοικούσαν στη Β΄ θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Άρτας. Το παιχνίδι ουσιαστικά ήταν μονόλογος για την ομάδα του Μενιδίου και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες έφτασε σε μια άνετη νίκη.
Κόρνερ ο Τζαλοκώστας η μπάλα στον Κατσιούλη με δυνατό σουτ αυτός από πλάγια θέση 1-0.
11΄ Τζαλοκώστας μετά από ωραίο συνδυασμός έπιασε ψηλοκρεμαστό σουτ , άουτ.
14΄Κατσιούλης δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, σύριζα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αθανασίου.
26΄ Μπαλαδήμας απειλεί από μακριά με δυνατό αριστερό σουτ, άουτ.
40΄Κόρνερ ο Τζαλοκώστας καρφωτή κεφαλιά του Καλαμπούκη, 2-0.
48΄ Κατσιούλης από πλάγια δεξιά θέση σουτ, 3-0
54΄ Δυνατό σουτ του Τζαλοκώστα μετά από έξυπνο συνδυασμό, αποκρούει ο Αθανασίου.
61΄ Φαούλ για το ΑΟ Φιλοθέης με το Δάρδα, ο Μπιρμπιλης με το χέρι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ο διαιτητής κοντά στη φάση σημείωσε την παράβαση και βγάζει κίτρινη κάρτα στο Μπιρμπίλη
74΄ Μπιρμπίλης μόνος απέναντι στο Νάκο υποδεικνύεται κακώς σε θέση οφσάιντ.
Ο προπονητής της ομάδας του Μενιδίου Β, Παπαγεωργίου δήλωσε: Ξεκινήσαμε δυνατά τον αγώνα, αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά φέτος και έτσι φτάσαμε σε μία δίκαιη επικράτηση.
Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα . ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τους Κωστακιούς στην έδρα μας, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα .
Συνθέσεις:
ΑΕ Μενιδιού: Νάκος, Κακιώνης, Στασινός, Καλαμπούκης, Βανάκας, Κατσούλας, Καλπακούλας (64΄Δράκος), Μπαλαδήμας, Κατσιούλης (89΄Στασινός Β.), Τζαλοκώστας (74΄Σταμο΄λυης), Κορέλης.
ΑΟ Φιλοθέης: Αθανασίου, Γκαρτζονίκας(46΄Ζιώγας), Γιαννούλης, Μπαζάτης(46΄Θάνος), Γιαννούλης Σ., Δάρδας, Νίκαρης, Μπιρμπίλης, Βασιλάκος, Καραγιάννης, Μαλέσχος(54΄Γόγαλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου