Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΑΕ Μενιδίου - Αμβρακία Κωστακιών 0-1 (7-11-2015)


Η ΑΕ Μενιδίου ηττήθηκε από την Αμβρακία Κωστακιών στο ντέρμπι της 7-11-2015. Ήττα και για τη Φλωριάδα με 2-1 από τη Δόξα Άρτας. ΒαθμολογίαΠρόγραμμα αγώνων Α ΕΠΣ Άρτας


Σε ένα πραγματικό ντέρμπι σήμερα στο γήπεδο του Μενιδίου, η Αμβρακία Κωστακιών ήταν αυτή που επικράτησε και πήρε το τρίποντο, χάρη σε ένα γρήγορο γκολ με πέναλτι. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με την Αμβρακία να μπαίνει πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Στη συνέχεια, η ομάδα του Μενιδίου ισορρόπησε και μέχρι το τέλος του αγώνα είχε την υπεροχή, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, που θα ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Στο η ΑΕΜ, είχε τραυματισμό βασικού παίχτη, του Κακιώνη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Άρτας με εξάρθρωση ωμοπλάτης.
Μεγάλη  η συμμετοχή του κόσμου στο ντέρμπι,  οι κερκίδες του γηπέδου γέμισαν με φιλάθλους και των δύο ομάδων.
Οι φάσεις του αγώνα:
ψηλοκρεμαστή σέντρα στη περιοχή του Μενιδίου, στις κόντρες η μπάλα βρήκε το χέρι του Γιώτη, καταλογίστηκε πέναλτι από το διαιτητή, εκτέλεσε ο Νταλάκας 0-1.
12΄ Σουτ του Σιδηρόπουλου, αποκρούει ο Νάκος.
15΄ Έξυπνο γυριστό σουτ του Κορέλη, απέκρουσε με δυσκολίας ο Βαρέλης.
59΄ Η μπάλα μετά από φάουλ του Νταλάκα έξω από την περιοχή, βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Νάκου.
62΄ Σουτ του Κατσιούλη, διώχνει ο Βαρέλης.
67΄ Σουτ του Σταμούλη, άουτ.
71΄ Δυνατό Σουτ του Κατσούλα από το ύψος της περιοχής, αποκρούει ο Γούλας πάνω στη γραμμή.
79΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κατσιούλη έξω από την περιοχή, άουτ.
85΄ Εκτέλεση φάουλ του Κατσιούλη, ο Βαρέλης μπλοκάρει.
Μετά το παιχνίδι ο προπονητής της ΑΕΜ Β. Παπαγεωργίου δήλωσε: «Είχαμε την ατυχία να δεχτούμε πολύ νωρίς γκολ και να χάσουμε στο 5΄ ένα από τα βασικά μας στελέχη. Έτσι αναγκαστήκαμε να αλλάξαμε το πλάνο του αγώνα. Πιστεύω ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, δεν καταφέραμε όμως να σκοράρουμε και έτσι χάθηκε το ματς. Συνεχίζουμε»

Συνθέσεις:
ΑΕ Μενιδίου: Νάκος, Κακιώνης(5΄Γιώτης- 75΄Μόσχος), Στασινός, Μπούρας, Βανάκας, Κατσούλας, Καλπακούλας, Μπαλαδήμας, Κατσιούλης, Τζαλοκώστας(56΄Σταμούλης), Κορέλης.
Αμβρακία: Βαρέλης, Τάσσος, Μπεζεβέγκης, Σιαπέρας, Παπαρούνης, Βερλέκης, Γούλας, Παππάς(75΄Δάρδας), Σιδηρόπουλος, Νταλάκας(81Σιαπέρας Χ.), Μαγκάκης(90΄Αβραμίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου