Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΑΕ Μενιδίου - ΑΟ Φλωριάδας 6-0 (3-10-2015)

 Το Μενίδι κέρδισε τη Φλωριάδα στο ενδοδημοτικό ντέρμπι της Α ΕΠΣ Άρτας. Η Φλωριάδα έπαιζε με 10 παίκτες από το 1ο ημίχρονο.

Με το καλημέρα στην αναμέτρηση οι παίκτες της ΑΕ Μενιδίου άνοιξαν το σκορ, όταν οΤσαλοκώστας στο 2΄ με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Οικονόμου. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν διαδρόμους για την αντίπαλη εστία, όμως η Φλωριάδα στο 21΄ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Π. Σταμούλη. Έτσι η ΑΕΜ να έκανε το 2-0 στις αρχές της επανάληψης (51΄) με τον Κορέλη. Ο Μπαλαδήμας στο 70΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Κορέλης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα πέτυχε το 4-0. Στο 77΄ ήταν η σειρά του Δράκου να σκοράρει για το 5-0, στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Μενιδίου, όπου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση έχοντας και δύο ασίστ. Το τελικό 6-0 για την ΑΕΜ του Βασίλη Παπαγεωργίου σημείωσε ο Μπαλαδήμας λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.
Γήπεδο: ΕΠΣ Άρτας
Διαιτητής: Καλιακάτσος, βοηθοί: Νικολάου-Αναγνωστάκης
ΑΕ Μενιδίου (Βασίλης Παπαγεωργίου): Νάκος, Κακιώνης, Γιώτης, Βανάκας, Καλαμπούκης, Κατσούλας, Κατσιούλης (65΄ Δράκος), Μπαλαδήμας Ι. (35΄ Μάνθιος), Τσαλοκώστας, Μπαλαδήμας Λ., Κορέλης (77΄ Μπούρας).
ΑΟ Φλωριάδας (Σάκης Κολιοκώστας): Οικονόμου, Τσιγαρίδας, Τσιρώνης, Μανιφάβας Σ., Σταμούλης, Δήμος (75΄ Γκόρος), Μπακόλας, Δήμητσας (46΄ Τσιγαρίδας Κ.), Αντωνίου, Μανιφάβας Σ., Στέργιος (46΄ Σταμούλης Ε.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου