Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015


Η ΑΕ Μενιδίου κέρδισε την Προοδευτική Γραμμενίτσας με 1-0 (Σάββατο 21-11-2015). Η Φλωριάδα ηττήθηκε από τον Ηρόδοτο Καλογερικού με 2-0.

Σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Άρτας η ΑΕ Μενιδίου επικράτησε δύσκολα της Προοδευτικής Γραμμενίτσας με σκορ 1-0.
Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο 20λεπτο η Προοδευτική είχε την υπεροχή στον αγώνα, επέβαλε το ρυθμό της, και απειλούσε την ΑΕΜ. Από την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου η ΑΕΜ ισορρόπησε και κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια έφυγε με τους 3 βαθμούς.
Οι φάσεις του αγώνα:
Σουτ από το ύψος της περιοχής του Ευταξία, ο Νάκος απέκρουσε δύσκολα, δοκάρι και κόρνερ.
19΄ Φοβερό σουτ του Βλάχα 10 μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Νάκου.
39΄ Σουτ του Μπαλαδήμα η μπάλα κοντράρει στου αμυντικούς, κόρνερ.
41΄ Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κορέλη , ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
47΄ Κόρνερ του Κατσιούλη, τέσσερις παίχτες της ΑΕΜ στη μικρή περιοχή δεν καταφέρνουν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.
62΄ Σε μια φάση διαρκείας στην εστία των φιλοξενουμένων η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα, ο διαιτητής μετά από υπόδειξη του επόπτη σημείωσε οφσάιντ τον Κατσιούλη. Στη φάση αυτή υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες της ομάδας του Μενιδίου.
80΄ Γκολ για το Μενίδι, ο Κορέλης μετά από κάθετη πάσα του Μπαλαδήμα, απέναντι από τον Μαλαμή, πλασάρει με το αριστερό, 1-0.
84΄ Ο Μόσχος σε μια επικίνδυνη αντεπίθεση της ΑΕΜ καθυστερεί και τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί .
89΄ Ο Μόσχος, αφήνει τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου κάτω από τα πόδια, έτσι ώστε ο Γιώτης να βγει μόνος με τον τερματοφύλακα, ο επόπτης Κυριακού σημειώνει τον παίχτη σε θέση οφσάιντ.
Δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΜ Β. Παπαγεωργίου: Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι πιστεύω ότι στο Β μέρος επιβάλαμε πλήρως το ρυθμό μας, μας περιμένει δύσκολη σειρά αγώνων, συνεχίζουμε.

Συνθέσεις

ΑΕ Μενιδίου: Νάκος, Στασινός, Γιώτης Φ. (70΄Μόσχος), Βανάκας, Καλαμπούκης, Κατσούλας, Καλπακούλας, Μπαλαδήμας, Κατσιούλης(86΄Γιώτης Ε.), Τζαλοκώστας, Κορέλης.

Προοδευτική Γραμμενίτσας: Μαλαμής, Γεωργατσέλος, Κωσταντίνη, Κολιός, Νάτσιος (60΄Τραντάφυλλος Μ,) Βλάχας, Παππάς, Τσαρακλημάνης (45΄Παππάς Φ.), Ευταξίας, Παπαλάμπρης (85 Κυριαζής), Τριαντάφυλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου