Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ισοπαλία για την ΑΕΜ

Βίντεο: Χρήστος Αλεξόπουλος 
Στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α ΕΠΣ Άρτας η ΑΕ Μενιδίου αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με την ΑΕ Ξηροβουνίου. Ο ΑΟ Φλωριάδας κέρδισε, εκτός έδρας, την ΑΕ Μέλισσας με 2-4 και παραμένει πρώτος στο πρωτάθλημα Α ΕΠΣ Άρτας.



Ισοπαλία για την ΑΕ Μενιδίου

Στο 0-0 έμειναν ΑΕ Μενιδίου και ΑΕ Ξηροβουνίου στο παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Μενίδι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Άρτας. Στο α' ημίχρονο οι καλύτερες φάσεις που είχαν οι δύο ομάδες ήταν από τις αντίπαλες άμυνες. Στο 20' ο Βλάχας εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Πλακιάς σηκώθηκε να διώξει με το κεφάλι αλλά δεν τη βρήκε καλά και ευτυχώς για τον ίδιο η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τσάϊμου. Ενώ στο 28' μετά από μία σέντρα από τα αριστερά ο Μπούντζας μπερδεύτηκε με τον Αλεξίου και παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Στην επανάληψη αν και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες καμία από τις δύο δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 50' μετά από ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Μενιδίου ο Κυριαζής κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Αλεξίου. Στο 55' ένα μακρινό σουτ του Βασίλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 65' οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή ευκαιρία για να σκοράρουν. Ο Κακιώνης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βλάχας από πλάγια θέση σούταρε δυνατά άουτ. Στο 75' ο Βλάχας έβγαλε όμορφα τον Ρένο Βαλίλη στην μικρή περιοχή αυτός πάσαρε δίπλα στον επερχόμενο Βασίλα ο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Τσάϊμου. Στο 78' νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Κατσούλα με το κεφάλι να μην μπορεί από την μικρή περιοχή να στείλει τη μπάλα στο τέρμα. Άμεση απάντηση των φιλοξενούμενων στο 80' με τον Κυριαζή από το ύψος του πέναλτι να μην μπορεί να νικήσει τον Αλεξίου. Η τελευταία φάση στον αγώνα άνηκε στους γηπεδούχους με τον Βαλίλη στο 85' να περνάει ωραία μπαλιά για τον Δήμο και αυτός από θέση τετ-α-τετ να μην μπορεί να νικήσει τον Τσάϊμο.
Διαιτητής: Κωστούλας Αριστοτέλης  Βοηθοί: Νικολαόυ Βαγγέλης - Τράμπας Θωμάς
ΑΕ Μενιδίου (Παπαγεωργίου): Αλεξίου, Τριαντάφυλλος, Καλαμπούκης, Μπούντζας, Βαλίλης Ευάγ., Δήμος, Βασίλας, Κακιώνης, Βαλίλης Ειρ., Βλάχας, Νούσιας (46' Έντι, 55 τρ. Κατσούλας)
ΑΕ Ξηροβουνίου (Καρράς): Τσάϊμος, Κονσταντίνι, Καλιακάτσος, Πλακιάς, Βίτσιος (88' Τσεβρενίδης), Νάστος (80' Γκόντζιος), Γεωργατσέλος, Κυριαζής, Παλιάτσος, Γιαννούλης, Τζούκας (65' Μπακοχρήστος)


Νίκη με ανατροπή του ΑΟ Φλωριάδας

Η νεανική ομάδα της Μέλισσας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και αφού απείλησε πρώτα με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μπριασούλη, με τον Μπακόλα να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ, στην επόμενη φάση, στο 7', οι γηπεδούχοι με μία μακρινή λόμπα από τον Αλέξανδρο Κούση, η οποία κρέμασε τον Μπακόλα, άνοιξαν το σκορ πετυχαίνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά η καλύτερη φάση που είχαν ήταν ένα φαλτσαριστό σουτ του Νικοπολίδη, με τη μπάλα να περνάει δύο μέτρα δίπλα από το δεξί παραθυράκι του Μπόλη στο 19'. Στο 23' ο Μπιρασούλης εκτέλεσε κόρνερ ο Αβράμης έκανε σκαστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η οποία πέρασε πάνω από τον Μπακόλα και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0 της Μέλισσας, παγώνοντας τους παίκτες της Φλωριάδας. Στο 26' ο Βασιλείου έκανε ένα σουτ από πλάγια δεξιά και ανάγκασε τον Μπακόλα να πέσει και να διώξει τη μπάλα κόρνερ. Από εκεί και μετά όμως οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν την εικόνα τους και άρχισαν να πιέζουν τους γηπεδούχους. Στο 29' μετά από σέντρα του Μαργαρίτη από τα δεξιά, ο Νικοπολίδης πετάχτηκε με προβολή και έκανε το πλασέ αλλά ο Μπόλης του είπε όχι, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν στη συνέχεια, ενώ ένα λεπτό αργότερα μετά από λάθος απομάκρυνση του Μπόλη η μπάλα έφτασε στον Νικοπολίδη, ο οποίος με ένα σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Μέλισσας. Τελικά στο 34' ο Μαργαρίτης έσπασε τη μπάλα αριστερά στον Νάσιο, ο οποίος τσίμπησε τη μπάλα προ του Τσιάτσου κερδίζοντας πέναλτι. Ο Νικοπολίδης ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπόλη που έμεινε όρθιος, μειώνοντας σε 2-1 για την ομάδα του. Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με αυτό το σκορ, ο Παπακίτσος πρόλαβε τους αντίπαλους αμυντικούς στο πρώτο δοκάρι μετά από μία σέντρα από τα αριστερά και με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2 στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του α' ημιχρόνου.
Στην επανάληψη μόνο μία ομάδα έκανε ευκαιρίες και σκόραρε και αυτή ήταν η Φλωριάδα, με την ομάδα της Μέλισσας να μην μπορεί επιθετικά να καταφέρει κάτι. Στο 47' μετά από σέντρα του Μπαλάφα η μπάλα έφτασε στον Παπακίτσο ο οποίος με ωραίο γυριστό σουτ ανάγκασε τον Μπόλη να διώξει σε κόρνερ, ενώ στο 58' ένα σουτ του Νικοπολίδη έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Το γκολ της ανατροπής ήρθε στο 60' όταν ο Μαργαρίτης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Λάκκας στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία, η οποία βρήκε και στο δοκάρι, σκοράροντας για το 2-3 στην παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα της Φλωριάδας. Το τελικό 2-4 ήρθε στο 77' μετά από ένα εντυπωσιακό σλάλομ του Τσούμαλη (μπήκε αλλαγή και αγωνίστηκε δεξί χαφ), ο οποίος αφού απέφυγε τρεις αντιπάλους έβγαλε ωραία κάθετη πάσα, πάρε-βάλε στον Νικοπολίδη, με τον τελευταίο να σκοράρει στην απέναντι γωνία πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι. Η τελευταία φάση (91') του αγώνα άνηκε και αυτή στην Φλωριάδα με τον Νάσιο να σεντράρει, τον Μπαλάφα να κάνει το γυριστό σουτ και τον Μπόλη με διπλή προσπάθεια να μπλοκάρει τη μπάλα.
Διαιτητής: Αθανασίου Μπάμπης  Βοηθοί: Μαζαράκος Νίκος - Γεωργούλας Βαλάντης
Παρατηρητής ΕΠΣΑ: Γκούντας Γιώργος
ΑΕΜ Μέλισσα (Κωνσταντινίδης): Μπόλης, Τσιάτσος, Καλαμπόκης, Μπέτσας, Μπριασούλης (55' τρ. Βασιλείου Κ.), Βασιλείου Γ., Κωσταδήμας (33' τρ. Πολύζος), Σαγάνης, Μανιώτης, Αβράμης, Κούσης (67' τρ. Δήμος)
ΑΟ Φλωριάδας (Χρήστου): Μπακόλας, Καλαμπούκης, Τσιφλίδης (85' Γκώρος), Λάκκας, Νάσιος, Παπακίτσος (68' Τσούμαλης), Βασιλάκης, Μαργαρίτης, Αντωνίου (89' Χρήστου), Νικοπολίδης, Μπαλάφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου