Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΑΕ Μενιδίου - Σκουφάς Κομποτίου 0-4

Βίντεο: Χρήστος Αλεξόπουλος. 
Η ΑΕ Μενιδίου ηττήθηκε από τον Σκουφά Κομποτίου με 4-0 στην προτελευταία αγωνιστική των play off Α' ΕΠΣ Άρτας. Ο ΑΟ Φλωριάδας κέρδισε με 3-1 τη Δόξα Άρτας.

Περιγραφή αγώνα της ΑΕΜ

Με τον Τσίρο να σκοράρει δύο φορές και να βγάζει μία ασίστ, ο Σκουφάς επιβλήθηκε με 4-0 επί της ΑΕΜ στο Μενίδι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν με το καλημέρα δύο δοκάρια. Στο 5' από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυριάκη από πλάγια, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι, στην πλάτη του Αλεξίου και κατέληξε κόρνερ. Στο 8' από σέντρα του Δάρδα, ο Μαγκάκης με ωραίο μονοκόμματο σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αλεξίου. Στο 33' ο Αλεξίου απέκρουσε με τις γροθιές σουτ του Χούσου και στην επαναφορά ο Τσαρακλημάνης δεν μπόρεσε από το ύψος του πέναλτι να βρει δίχτυα. Τελικά ο Σκουφάς κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των αντιπάλων σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο του παιχνιδιού. Στο 45' από ένα διώξιμο του Τσιάπαλη, ο Σκουφάς έβγαλε επίθεση, ο Δάρδας γύρισε τη μπάλα από τα δεξιά για να καταλήξει στον Τσίρο, ο οποίος με διπλή προσπάθεια κατάφερε να νικήσει τον Αλεξίου και να κάνει το 0-1.

Στην επανάληψη ο Σκουφάς κατάφερε να πετύχει άλλα τρία τέρματα. Στο 68' ο Καλπακούλας βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον Τσίρο και αυτός με ωραίο τελείωμα πέτυχε το 0-2. Στο 77' Τσίρος από εκτελεστής έγινε δημιουργός, βγάζοντας πάσα πάρε-βάλε στον Τσαρακλημάνη, ο οποίος με προβολή από κοντά σημείωσε το 0-3. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 87' και πάλι ο Τσαρακλημάνης, με το δεύτερο του γκολ στο παιχνίδι, με τον Κυριάκη να εκτελεί κόρνερ και τον σέντερ φορ των φιλοξενούμενων ολομόναχο με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι να κάνει το 0-4. Πλέον όλα στην υπόθεση τίτλος και άνοδος θα κριθούν το Σάββατο στο Κομπότι, με την ομάδα του Σκουφά, χάρη στο +6 της κανονικής περιόδου και της ισοπαλίας στο Δημαριό, να παίζει για δύο αποτελέσματα.

Διαιτητής: Κωστούλας Αριστοτέλης Βοηθοί: Νικολάου Βαγγέλης - Σιατής Κωνσταντίνος

ΑΕ Μενιδίου (Παπαϊωάννου): Αλεξίου, Τριαντάφυλλος (85' Δάσκαλος), Κατσούλας, Βαλίλης, Γιώτης, Μανθιός (73' Στασινός), Κακιώνης, Βασίλας, Δήμος, Βλάχας (79' Ρεβίθης), Κορέλης

Σκουφάς Κομποτίου (Μαγκάκης): Παπαχρήστος, Καλπακούλας, Κακάβας (71' Θεοδωρής), Σχισμένος, Χρηστογιάννης, Τσίρος, Μαγκάκης (29' Τσιάπαλης), Δάρδας Αν., Κυριάκης, Χούσος (46' Κατσιούλης), Τσαρακλημάνης.

***************************************

Περιγραφή αγώνα του ΑΟΦ

Το καθήκον της έκανε η Φλωριάδα, επικρατώντας στο Δημαριό της Δόξας, με 3-1, και ετοιμάζεται για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με το Σκουφά, στο Κομπότι, όπου και οι δύο ομάδες παίζουν τους κόπους μιας χρονιάς. Οι γηπεδούχοι με ένα εκρηκτικό 20λεπτο, ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι, κάνοντας στην επανάληψη διαχείριση του αποτελέσματος. Στο 3ο λεπτό ήρθε η πρώτη φάση του ματς, με το Μήτσιο να σουτάρει διαγώνια και το Μαλαμή να αποκρούει. Στην επόμενη φάση τους οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Νικοπολίδης ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα και με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έγραψε το 1-0. Στο 20ο λεπτό ήρθε το δεύτερο γκολ για τη Φλωριάδα, όταν Αντωνίου και Μήτσιος άλλαξαν πολύ ωραία την μπάλα, και ο πρώτος με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, έκανε το 2-0. Ο ίδιος παίχτης στο 29ο λεπτό νικήθηκε από το Μαλαμή σε τετ α τετ με το Μήτσιο στη συνέχεια της φάσης να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 31', ο Μαργαρίτης πέρασε και το Μαλαμή, όμως βγήκε πλάγια και ο Σιαπέρας σταμάτησε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Δύο λεπτά μετά ωστόσο, ήρθε το 3-0, όταν ο Νικοπολίδης με θαυμάσιο σουτ από μακρινή απόσταση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Δόξα μείωσε στο 40ο λεπτό, όταν από ωραία σέντρα του Βασιλάκη, ο προωθημένος Σιαπέρας, με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-1.

Στο δεύτερο μέρος, με την έναρξη ο Μήτσιος έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια όμως σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μαλαμή, ενώ στο 59ο λεπτό, ο Μπαλάφας βρήκε πολύ όμορφα τον Αντωνίου, όμως ο Μαλαμής είπε και πάλι "όχι" κρατώντας το σκορ στα επίπεδα του 3-1. Μέχρι το τέλος του ματς, δεν είχαμε κάτι αξιοσημείωτο, με το 3-1 να παραμένει, και τη Φλωριάδα να ετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββάτου στο Κομπότι, όπου θα κριθούν οι κόποι μιας χρονιάς, και η ομάδα που θα ανέβει στη Γ' Εθνική.

Διαιτητής : Νίκου Θοδωρής Βοηθοί : Μάνος Δημήτρης - Λάμπρου Χάρης

ΑΟ Φλωριάδα (Χρήστου) : Μπακόλας, Χρήστου, Κατσαρός, Βασιλάκης, Πέτσας, Μαργαρίτης, Νικολαϊδης (57' Μάρκος), Νικοπολίδης, Μήτσιος (80' Δήμος), Μπαλάφας, Αντωνίου 966' Καλαμπούκης)

Δόξα Άρτας (Σιαπέρας-Γεωργίου) : Μαλαμής (83' Νάσης), Παπαγιάννης, Αράπης, Σιαπέρας, Στέργιος, Καλόγηρος, Πολύζος (76' Τάτσης Χρ.), Αρτέμης, Τσούμαλης (65' Μπιλιάλης), Βασιλάκης, Τάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου