Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Δόξα Άρτας - ΑΕ Μενιδίου 1-2

Βίντεο: Χρήστος Αλεξόπουλος. 
Στο τελευταίο αγώνα της αγωνιστικής περιόδου η ΑΕ Μενιδίου κέρδισε με 2-1 (εκτός έδρας) τη Δόξα Άρτας και τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος Α ΕΠΣ Άρτας.


Άτυπη ρεβάνς πήρε από τη Δόξα, η ΑΕ Μενιδίου, για την ήττα της στο Μενίδι, στο ματς του πρώτο γύρου των μπαράζ. Η ομάδα του Σπύρου Παπαϊωάννου, ήταν πολύ αποτελεσματική στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, παίρνοντας τη νίκη με 1-2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο μέρος, και μόλις στο 2' απείλησαν με τον Πολύζο να σουτάρει άστοχα. Ίδια κατάληξη είχε και δυνατή εκτέλεση φάουλ του Βασιλάκη στο 15ο λεπτό, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Καλόγηρος από καλή θέση στην περιοχή είδε τον Αλεξίου να το νικά με τα πόδια. Στην πρώτη της καλή φάση στο παιχνίδι, η ΑΕ Μενιδίου ευτύχησε να σκοράρει, όταν ο Κορέλης έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια και έσπασε στην μπάλα, με το Μαλαμή και τους αμυντικούς να μην αντιδρούν, και τον Τριαντάφυλλο να γράφει σε κενή εστία το 0-1. Η Δόξα προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, και στο 37ο λεπτό, σε ωραία κόντρα επίθεση, ο Πολύζος έσπασε παράλληλα στον Τσούμαλη που απέναντι από τον Αλεξίου, σημάδεψε το αριστερό του δοκάρι, με το 1-0 να παραμένει ως την ανάπαυλα.

Στο 15λεπτο του ημιχρόνου ξέσπασε καταιγίδα, η οποία μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο σε λίμνη, αναγκάζοντας το διαιτητή Αθανασίου να διακόψει προσωρινά το ματς στο 50'. Στο 52ο λεπτό διαγώνιο σουτ του Τσούμαλη έδιωξε ο Αλεξίου, όμως στο 55' ήρθε η ισοφάριση για τη Δόξα. Ο Πολύζος έκανε πολύ ωραία προσπάθεια στη γραμμή του άουτ, γύρισε την μπάλα στο Βασιλάκη, που δε δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-1. Οι δύο ομάδες είχαν στη συνέχεια από μία καλή φάση με τους Βασιλάκη και Δήμο, για να φτάσουμε στο 77', όταν από γύρισμα του Βλάχα, ο Δήμος κοντρόλαρε και έγραψε το 1-2. Στον υπολειπόμενο χρόνο, δεν άλλαξε κάτι, με το βαρύ αγωνιστικό χώρο να μην επιτρέπει να παιχτεί ποδόσφαιρο, και τις μόνες φάσεις να έρχονται από κάποιες κόντρα επιθέσεις του Μενιδίου που δεν απέδωσαν. Οι δυο ομάδες τελείωσαν τη χρονιά τους, τερματίζοντας στις θέσεις που ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, το Μενίδι 3ο και η Δόξα 4η.

Διαιτητής : Αθανασίου Μπάμπης Βοηθοί : Τράμπας Θωμάς - Νούσιας Οδυσσέας

Δόξα Άρτας (Σιαπέρας-Γεωργίου) : Μαλαμής, Παπαγιάννης, Αράπης, Σιαπέρας, Στέργιος (60' Μπιλιάλης), Αρτέμης, Τσούμαλης, Καλόγηρος (80' Παπαχρήστος), Πολύζος (66' Τάτσης Χρ.), Βασιλάκης, Τάτσης Δ.

ΑΕ Μενιδίου (Παπαιωάννου) : Αλεξίου, Στασινός, Βασίλας Κ. (63' Μανθιός), Βαλίλης, Κατσούλας, Κακιώνης, Δήμος (80' Καναράς), Βασίλας Θ., Κορέλης, Βλάχας (77' Ρεβίθης), Τριαντάφυλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου