Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΑΕ Λουτρότοπου - ΑΕΜ 1 -3 (12-1-2014)

Στην έδρα του Λουτρόπτοπου ο αγώνας δεν είχε καμία βαθμολογική σημασία για καμία από τις δύο ομάδες μιας και η ΑΕΜ είχε εξασφαλίσει από πολύ νωρίς την άνοδο ενώ η ομάδα του Λουτρότοπου δεν μπορούσε να διεκδικήσει την είσοδο της στα μπαράζ λόγω της βαθμολογικής της θέσης
Παρόλα αυτά η ομάδα του Λουττρότοπου απείλησε την ομάδα του Μενιδίου με την πρώτη της γκέλα καθώς προηγήθηκε στο 18΄λεπτό και από το 20΄η ομάδα του Μενιδίου αγωνιζόταν με παίχτη λιγότερο λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Βαλίλη Ευάγγελου. Ωστόσο η ΑΕΜ κατόρθωσε αρχικά να ισοφαρίσει στο 25΄με τον Κατσιούλη και να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενη, με όμορφο σουτ του Βανάκα. Το δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν σκληρό και η ΑΕΜ παραλίγο να αυτοκτονήσει αφού στο 55΄ο Μετάϊ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για ανάρμοστη συμπεριφορά. Οι γηπεδούχοι αν και αγωνιζόταν με δύο παίχτες παραπάνω περισσότερο πιέστηκαν παρά πίεζαν κάτι που δείχνει τα τρεξίματα της ομάδας του Βασίλη Παπαγεωργίου και ενώ η εξέλιξη του αγώνα φαινόταν διαφορετική, εν τούτοις, παρότι ο Κατσιούλης έχασε δύο σχετικά εύκολα γκολ για την κλάση του, ο Νούσιας με ένα καταπληκτικό γκολ έγραψε το τελικό 1-3 για την ομάδα του Μενιδίου. Αποτέλεσμα που κρατήθηκε μέχρι το τέλος. Στον όμιλό της λοιπόν η ΑΕΜ έγραψε ιστορίακαθώς συγκέντρωσε το απόλυτο σε βαθμούς κερδίζοντας και τις επτά ομάδες από δύο φορές μερικές φορές μάλιστα και με ευρύ σκορ.
Σύνθεση :Γιώτης, Πανέτας, Γιώτης Φ., Βαλίλης Β., Κατσούλας, Τσουρμανάς, Μάνθιος, Βανάκας, Μόσχος Β., Καλαμπούκης, Κατσιούλης. Αλλαγές: Μετάϊ, Νούσιας, Λάκκας.
Κλήρωση Μπαράζ
Την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 στα γραφεία της ΕΠΣ Άρτας έγινε η κλήρωση των μπαράζ του β΄ τοπικού πρωταθλήματος. Την πρώτη αγωνιστική η ΑΕΜ υποδέχεται ως γηπεδούχος τον ΑΙΑΝΤΑ Ράχης. Τη δεύτερη αγωνιστική η ΑΕΜ φιλοξενείται στο γήπεδο Γεώργιος Γιολδάσης από την ομάδα του ΑΣ Ρακούν Άρτας. Τρίτη και Τέταρτη αγωνιστική εντός έδρας για την ΑΕΜ, αρχικά με την ομάδα του ΔΙΑ Κωστακιών και μετά με τον ΑΣΤΕΡΑ ΡΟΚΚΑ. Ομάδα η οποία έκανε την έκπληξη την τελευταία αγωνιστική του β΄ ομίλου κερδίζοντας το Καλογερικό στην έδρα του. Και την είσοδο της στο πρωτάθλημα των μπαράζ. Πέμπτη αγωνιστική το Μενίδι αγωνίζεται εκτός έδρα με τον ΗΡΟΔΟΤΟ Καλογερικού . Έκτη αγωνιστική η ΑΕΜ φιλοξενεί στο γήπεδό της τον κακό της δαίμονα από τα ματς της πρώτης φάσης, ΕΡΜΗΣ Κεραματών και την έβδομη αγωνιστική αντιμετωπίζει τη ΑΕ Κιρκιζατών – Πλησιόν, εκτός έδρας.
Βαθμοί:
ΑΕΜ και Κιρκιζάτες ξεκινούν το μίνι αυτό πρωτάθλημα έχοντας 3 βαθμούς Ρακούν και Καλογερικό από 2 ΑΙΑΣ Ράχης και ΕΡΜΗΣ Κεραματών από1 βαθμό , ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΟΚΚΑ και ΕΡΜΗΣ ΚΕΡΑΜΑΤΩΝ με μηδέν βαθμούς. Στο πρωτάθλημα αυτό ο έχων την πρώτη θέση κερδίζει απευθείας τη άνοδο και οι ομάδες από δεύτερη έως πέμπτη θέση αγωνίζονται εκ νέου σε μπαράζ με όφελος ένα ακόμα εισιτήριο ανόδου. Πρεμιέρα για την ΑΕΜ την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 15:00 στο γήπεδο Κομποτίου με την ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ ΡΑΧΗΣ.

Παράκληση της διοίκησης της ΑΕ Μενιδίου 2013 οι φίλαθλοι που ως τώρα βοήθησαν την προσπάθεια της ομάδος να συνεχίσουν με την ίδια θέρμη να την υποστηρίζουν για να κερδηθεί η άνοδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου