Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΑΕΜ - Αίας Ράχης 7 - 1 (19-1-2014)

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο Κομποτίου όπου αγωνίζεται ως γηπεδούχος η ΑΕΜενιδίου. Φιλοδώρησε τον ΑΙΑ ΡΑΧΗΣ με 7 γκολ παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο.Το ματς κρίθηκε στο πρώτο ημίωρο καθώς η ομάδα του Β.Παπαγεωργίου σε εκείνο το σημείο είχε φτάσει το σκορ στο 3-0. Δύο συνεργασίες των Κατσιούλη και Μόσχου Β. έδωσαν σε αμφότερους από ένα γκολ και ένα εύστοχο πέναλτι του αρχηγούΚαλαμπούκη , ουσιαστικά καθόρισαν το παιχνίδι σε αυτό το σημείο. Ωστόσο η ομάδα του Μενιδίου δεν επαναπαύτηκε δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και έκλεισε το ημίχρονο με 4 γκολ διαφορά μετά από έξυπνη ενέργεια του Μόσχου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΜ κύλησε στο ίδιο μοτίβο και δύο υπέροχα γκολ του Κατσιούλη και ένα του Νούσια μετά από εξαιρετικές συνεργασίες έφτασαν το σκορ στο 7-1 μιας και η ομάδα της Ράχης είχε μειώσει αρχικά το σκορ σε 5-1.Εκπληκτικό παιχνίδι που το απόλαυσε ο αρκετός για άλλη μια φορά κόσμος που βρέθηκε στο Κομπότι.

Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίχτες αφιερώνουν την σημερινή νίκη στον Τζουρμανά Χρήστο παίκτη της ΑΕΜ ο οποίος νοσηλεύεται στο Π.Π.Ν.Ι. μετά από τροχαίο που είχε την προηγούμενη βδομάδα και συγκλόνισε όλη την περιοχή.Επίσης ευχόμαστε σε όλους τους τραυματίες καλή ανάρρωση και σιδερένιοι να γυρίσουν στα σπίτια τους.

Η σύνθεση της ΑΕΜ: (Γιώτης,Πανέτας,Γιώτης Φ,Καλαμπούκης, Λάκκας, Κατσιούλας, Μάνθιος, Βανάκας, Μόσχος Β,Μπάκος, Κατσιούλης) Αλλαγές: Τζουρμανάς Γ, Νούσιας, Γόγαλης)

1 σχόλιο: